NOA MILIVOJEV POSEDOVALA TAJNI PROFIL NA INSTAGRAMU: Otkrivamo veliku misteriju, ubijena tiktokerka objavljivala OVO sve vreme!

Autor:

Zabava

09.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta se nalazi na tajnom profilu Noe Milivojev, koju je monstruozno ubio njen dečko Ognjen Dabetić.

NOA MILIVOJEV POSEDOVALA TAJNI PROFIL NA INSTAGRAMU: Otkrivamo veliku misteriju, ubijena tiktokerka objavljivala OVO sve vreme!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17 .juna, a njeno telo u neprepoznatljivom stanju nađeo je u četvrtak u dvorišnom stanu, odnosno, u kupatilu kuće u samom centru Beograda. Za ovaj zločin odmah je uhapšen Ognjen Dabetić (33) koji je priznao šta je učinio.

Foto: Društvene mreže

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

 

Dosta se spekuliše o njenoj prošlosti i zbog čega je došlo do ovog svirepog čina. Noina cimerka u ispovesti za Republiku otkrila je da je najverovatnije u pitanju kompromitujući snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, u kom je tiktokerka oralno zadovoljavala Kengura. 

Međutim, daljim istraživanjem, portal Republika došao je do saznanja o Noinom privatnom profilu na Instagramu, koji je koristila samo za bliske prijatelje. Nakon što smo uspeli da zavirimo na privatan profil, uspeli smo da otkrijemo dosta provokativniji sadržaj koji je Noa objavljivala za samo bliske prijatelje. 

Foto: Društvene mreže

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

 

Postavlja se pitanje, zbog čega je Noa imala potrebu da ima još jedan tajni profil i za šta ga je koristila, budući da nije imala mnogo pratilaca, a da su joj fotografije bile dosta slobodne. 

Foto: Instagram.com

Noa Milivojev privatni profil na Instagramu

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandra

11.07.2023 10:06

Odvratan tekst

Aleksandra

11.07.2023 13:30

Sponzor otkrio čime mu se dečko bavio.