POŽAR KOJI GUTA AKVA PARK KAO IZ GROTLA PAKLA DA JE IZAŠAO! Vatrogasci jedva obuzdali vatrenu stihiju - građani PANIČNO BEŽALI! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.07.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar je izbio nešto posle 17 sati.

POŽAR KOJI GUTA AKVA PARK KAO IZ GROTLA PAKLA DA JE IZAŠAO! Vatrogasci jedva obuzdali vatrenu stihiju - građani PANIČNO BEŽALI! (VIDEO)

Foto: printscreen/insagram

U termalnom parku AquaLuna u slovenačkom gradu Podčetrtek, nedaleko od granice sa Hrvatskom, izbio je veliki požar.

Kako je portalu 24sata.hr javio čitalac, na terenu su desetine vatrogascnih vozila, a nagađa se da je došlo do eksplozije u kuhinji.

Kako javlja slovenački portal 24ur.com, akva park potpada pod okrilje Terma Olimia. Kako je saopštila policija, u požaru nije bilo povređenih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema informacijama Uprave za zaštitu i spasavanje, požar je izbio nešto posle 17 sati. Prvi su stigli vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava, koji do sada nisu uspeli da obuzdaju požar.

Kako navode iz PU Celje, zapalila se zgrada hotela, ali još nemaju informaciju da li je u pitanju stambeni deo ili magacin.

Kako se vidi iz snimka, vatra je gotovo u potpunosti zahvatila jednu od zgrada pored kamp parka. Gusti crni dim se diže iznad zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading