SKINULA SE NOLETOVA SNAJKA! Saška pokazala gole bokove u pozama koje MUTE RAZUM, jačem polu "stalo srce" (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grmi za sve pare!

SKINULA SE NOLETOVA SNAJKA! Saška pokazala gole bokove u pozama koje MUTE RAZUM, jačem polu "stalo srce" (FOTO)

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov

Voditeljka i influenserka Saška Veselinov prošog leta stala je na ludi kamen sa rođenim bratom našeg tenisera Novaka Đokovića, Đorđem Đokovićem, a pre par meseci rodila sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Aleksandar.

Saška se ubrzo nakon porođaja vratila svojim trenizima, te joj nije dugo trebalo da vrati svoju vitku liniju, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak od kojeg je mnogim pripadnicima jačeg pola "stalo srce".

Naime, Đokovićeva snajka se skinula u izazovni kupaći kostim koji je sama dizajnirala, te se usnimila ispred ogledala kako u raznim provokativnim pozama i tako pokazala svoje zanosne obline, na koje, možemo slobodno reći, malo ko je ostao imun.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Podsećanja radi, Đorđe i Saška su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom i svojim najbližim članovima dva puta - prvo su se venčali u Crkvi Svetog Marka, nakon čega su se mladenci i gosti ukrcali u privatne avione i uputili se za Crnu Goru gde je bila zakazana velika proslava. Na njoj su pevali Sergej ĆetkovićŽeljko Samardžić, Milica PavlovićSaša Kovačević i Aleksandra Prijović.

Drugi dan bio je rezervisan za građansko venčanje, te su mladenci pored same obale još jednom izgovorili "da". U medijima su mogli da se pročitaju navodi da ih je svadba koštala čak 150.000 evra, kao i da je samo pevačima plaćeno 65.000 evra.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading