"JAGO JE SNAJPER, PRAVA JE PRAĆKICA": Reakcije "delija" naslućuju vrhunsko pojačanje u Brazilcu!

Autor:

Sport

21.08.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljni navijači Crvene zvezde Meridianbet.

"JAGO JE SNAJPER, PRAVA JE PRAĆKICA": Reakcije "delija" naslućuju vrhunsko pojačanje u Brazilcu!

Foto: fiba.com

Košarkaši Srbije u generalki pred Mundobasket, koji počinje u petak, pobedili su selekciju Brazila sa 89:85 na pripremnom turniru u kineskom Šenženu, a navijači Crvene zvezde Meridianbet bili su u prilici da prvi put na delu vide pojačanje Jaga dos Santosa Mateusa (24).

Brazilski plejmejker, prošlogodišnji MVP nemačke lige sa Ulmom, zablistao je u drugom poluvremena meča sa "orlovima" i raspalio maštu armiji pristalica crveno-belih. Omaleni košarkaš (178 cm) postigao je deset poena i dodao još četiri asistencije, pa je zavredeo brojne pozitivne komentare.

- Jago je snajper - napisao je jedan korisnik društvene mreže X, bivšeg tvitera, dok drugi predviđa da će sa njim u ekipi nastati šou:

 

-  Jago preozbiljan šuter. Malo prostora kaznjava odmah sutem, kad se napali pred delijama biće sou.

 

"Jago jos nije sekund odigrao, a već smo počeli da mu se sjećamo familije", piše jedan navijač, a drugi kaže da "ima praćkicu".

Tim sa malog Kalemegdana osim njega  ovog leta doveo je Džoela Bolomboja, Miloša Teodosića, Dejana Davidovca, Šabaza Nejpira, Rokasa Gudaitisa, Adama Hangu i Majka Tobija.

Zvezda Meridianbet aktuelni je osvajač duple krune u Srbiji, dok je regonalni presto u AdmiralBet ABA ligi prepustila najvećem rivalu Partizanu, koji je titulu osvojiio posle deset godina posta.

Inače, crveno-beli košarkaši su nedavno, bez reprezentativca svojih zemalja i nekolicine koji su dobili dozvolu za kašnjenje, odradili obavezna testiranja. Pripreme za novu sezonu započeće 25. avgusta, kada startuje i Mundobasket, prvim zajedničkim treningom u Staroj Pazovi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading