"NEKO JE PLAĆEN DA MI NAUDI" Drama zbog MURALA Jovane Jeremić ne jenjava!

Autor:

Zabava

02.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka poručila da niko ne može da ukloni njen mural, jer je kult njene ličnosti neuništiv!

"NEKO JE PLAĆEN DA MI NAUDI" Drama zbog MURALA Jovane Jeremić ne jenjava!

Foto: Nebojša Mandić, Shutterstock

Popularna voditeljka Pinka Jovana Jeremić hitno se oglasila i otkrila pozadinu napada na nju kad je uništen mural kojim se nedavno pohvalila.

Naime, ona tvrdi da je neko plaćen da joj naudi, a da su obližnje nadzorne kamere sve usnimile, pa je odmah alarmirala i nadležne organe.

Foto: Instaram.com/jeremicjovana, Privatna arhiva

Jovana Jeremić poručila da će napadači biti privedeni pred lice pravde


Kako Jeremićka dalje ističe za Republiku, često je na meti opozicije zbog svojih stavova, pa ona sumnja da i ovaj slučaj ima uporište u politici, te otkriva da se traga za dečkom koji se krije iza crne kapuljače.

- Dve bitke vodim, žena protiv žene i bitku opozicionara koji hoće da sklone moj mural. Ja im poručujem - nećete moći da ga sklonite dok ne budete imali većinu. Užasno ih boli mural koji se nalazi u opozicionom kraju. Vodi se dupla borba protiv mene. Policija već uveliko traga za njim! Neko je plaćen za to. Šta da kažem... Kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni - otkrila je Jovana za Republiku, pa dodala:

- Mural nije uništen, ali je napadnut! Sve je snimljeno na kamerama, prosleđeno policiji, uskoro će se saznati ko su počinioci, ko je nalogodavac. To je urađeno na privatnoj svojini, ovo nije zid koji pripada ulici, ovo je naš zid. Zid našeg prolaza, to je privatni zid, ja sam to platila. To je moja lična imovina, koju sam platila 200.000 evra!

Podsećamo, prvobitni mural Jovane Jeremić, koji je uradio misteriozni muškarac, premešten je s prethodne lokacije na zgradu gde voditeljka živi.

- Tu niko ne može da ga dira - rekla je Jovana i objavila na Instagramu fotografiju novog murala.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić kaže da je mural iscrtan na zidu koji je u njenom vlasništvu

Na pitanje da li zna zbog čega je uklonjen prvobitni mural s drugog dela Dorćola i da li su se stanari bunili, kao što se priča, voditeljka je otkrila da nije bilo nikakvih problema niti će iko snositi posledice.

- Nije bilo nikakvih problema, znam čoveka na čijoj zgradi je naslikan mural prvobitno, pijemo kafu svaki dan. To nije naše vlasništvo, pa smo se dogovorili samo da ga premestimo na drugu zgradu. Sada je kod moje zgrade - otkrila je Jovana nedavno.

Ljubomorna komšinica docrtala Jovani brkove

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić raskrinkala sve koji su učestvovali u uništavanju njenog murala

Inače, osim snimka na kojem nepoznat dečko u crnoj dukserici sa kapuljačom baca crvenu farbu preko murala, osvanuo je još jedan snimak iza kog, prema voditeljkinim rečima, stoji ljubomorna žena. Jeremićka je iznela nove detalje o još jednom snimku na kojem nepoznata devojka crta brkove na njenom muralu, dok je muškarac snima za društvene mreže. Kako kaže za naš portal, Jovana se i te kako raspitala o kome se radi, te otkrila da je u pitanju ljubomorna komšinica.

- Snimak gde devojka crta brkove, ekstremno je ljubomorna, komšinica je od preko puta, prepoznali su je stanari i pekari. Dečko je snima kako ona uništava tuđi mural, na tuđoj vlasničkoj strukturi. To je poražavajuće. On je snima, a ona se ku*či nad muralom. Niko nije primetio da njoj to verovatno služilo da privuče pažnju i pokaže se u društvu kao važna. Ona nema pravo da docrtava jer to nije njeno vlasništvo - objasnila je Jeremićka, pa dodala:

- Dečko joj je Rus, šetaju kuče, rekli su mi ovi što su je prepoznali. Nije isključeno da je ona u dosluhu s ovim s crvenom farbom. Njen dečko Rus je držao telefon i snimao kako se ona ku*čila. Mnogo je hrabra pred muralom, a kad sretne mene, beži kao đavo od krsta. Pi*ka je što nije u oči mogla da mi kaže šta je htela, već je crtala brkove, a ja ću njoj nabiti debele uši, ima sve da se puši. To što je uništila mural njoj neće vratiti ni sreću ni osmeh ni dečka, učiniće je još više frustriranom nego što jeste. Kult moje ličnosti je neuništiv zbog duše koja sija. Mnogi su pokušali da me ocrne, ali ne znaju da mi crno najbolje stoji i da je dijamant isti i u blatu, a bižuterija ni u svili i kadifi neće postati zlato. Poruka za sve ljubomorne žene, a ima ih u mom okruženju, da nisam ja kriva što sam fatalna po muškarce i što me obožavaju i što me mrze jer me muškarci vole.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading