VODITELJKI JUTARNJEG PRETILI KINDAPOVANJEM I UBISTVOM: Policija uključena u sve, zločinac UHAPŠEN!

Autor:

Zabava

06.10.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa izbezumljena od šoka nakon jezivih pretnji koje je dobila od muškarca koji je kasnije uhapšen.

VODITELJKI JUTARNJEG PRETILI KINDAPOVANJEM I UBISTVOM: Policija uključena u sve, zločinac UHAPŠEN!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/@thismorning

Britanska voditeljka Holi Vilobi (42) doživela je neprijatnost u sredu kada je muškarac po imenu Gevin Plam putem poruka pretio da će da je kidnapuje i da je ubije.

Naime, osumnjičeni je optužen za navodnu zaveru za otmicu i ubistvo Holi Viloubi, a policija se nalazi u njenoj vili u Londonu trenutno, piše "Daily Mail".

Gevin Plam pojaviće se danas na optuženičkoj klupi suda u Čelmsfordu, optužen za nagovaranje na ubistvo i podstrekavanje na otmicu. Načelnik policije u Eseksu Tim Tubs rekao je:

- Ovo je bila izuzetno brza istraga, sa mnogim našim službenicima i nacionalnim partnerima koji su radili preko noći na obezbeđivanju ovih optužbi. Zaštita svake žrtve je najvažnija i nastavićemo da dajemo prioritet ovome i da radimo sa policijskom službom Metropolitana dok istraga bude napredovala.

Navodi se da Skotland Jard posmatra dom voditeljke, dok se prijatelji i kolege okupljaju oko nje. Holi je ostala "izbezumljena" i povukla se iz Jutarnjeg programa ove nedelje, a njen kolega Nik Ferari je obavestio o tome gledaoce.

- Najbolje želje njoj i njenoj porodici - rekao je on, dodajući da je navodna zavera "ružna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading