DERBI KOLA U BANATSKOM KARLOVCU: Lidera na tabeli očekuje težak meč sa Rapidom!

Autor:

Sport

06.10.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak trijumfalnog niza Janošik traži na teškom gostovanju.

DERBI KOLA U BANATSKOM KARLOVCU: Lidera na tabeli očekuje težak meč sa Rapidom!

Foto: FK Janošik

U okviru petog kola Opštinske lige Alibunar-Plandište tim Rapida (Nikolinci) ugostiće sastav Janošika, utakmica se igra u nedelju, 8. oktobra od 15 časova i 30 minuta. 

Mladi sportski kolektiv iz Nikinaca osnovan je pre četiri godine, u prošloj sezoni je bio u vrhu tabele, a iste planove ima klub i za trenutno prvenstvo. Tim Rapida se trenutno sa učinkom od dva trijumfa, uz po jedan remi i poraz nalazi na deobi trećeg mesta u ligi. Domaćin nedeljnog susreta je šampionat otvorio sa dva vezana trijumfa, na koje je dodao remi, ali je u prošlom kolu upisao neuspeh.

Sastav Rapida je od starta sezone mrežu rivala u ligi zatresao u 11 navrata, dok je njihov golman savladan u četiri navrata. Zanimljiva činjenica jeste da je tim iz Nikinaca prošle godine dosta bolje partije pružao na gostovanjima, nego pred svojim navijačima.

Republika

Foto: FK Janošik

Najavni poster

Nedeljni gost Rapidu biće tim koji je pre pet sezona bio član Druge južnobanatske lige, i od tada pokušava da se u istu vrati, ali je uvek "malo" falilo ekipi da stigne do pozicije koja obezbeđuje plasman u viši rang. Trenutno se Janošik sa maksimalnim učinkom iz prva četiri kola nalazi na liderskoj poziciji na tabeli.

Igrači su mrežu rivala tresli u 13 navrata, dok je samo u jednoj situaciji njihov golman savladan, duel sa prvim pratiocem, sastavom Vladimirovca završen je tada pobedom Janošika rezultatom 4:1.

U oba prošlosezonska duela slavio je gostujući tim, u Janošiku rezultatom 4:3, dok je Rapid pred svojim navijačima poražen sa 2:1.

Rapid (Nikolinci) - Janošik

Nedelja, 8. oktobar od 15.30

Stadion u Banatskom Karlovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading