DUEL KOJI GARANTUJE GOLOVE: Šumadija i Vodojaža žele da se održe u samom vrhu tabele!

Autor:

Sport

06.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan napadački arsenal će odmeriti snage sa obe strane.

DUEL KOJI GARANTUJE GOLOVE: Šumadija i Vodojaža žele da se održe u samom vrhu tabele!

Foto: FK Šumadija Čumić

Očekuje nas odličan duel

U okviru osmog kola Treće lige Kragujevca sastav Šumadije iz Čumića ugostiće ekipu Vodojaže iz Grošnice, utakmica se igra u nedelju, 8. oktobra od 15 časova i 30 minuta.

Domaćin nedeljnog susreta se nakon "mirovanja" od sedam godina opet oformio za sezonu 21/22 i od tada se nalazi u samom vrhu tabele, ali ne uspeva da izbori plasman u viši rang takmičenja. Trenutno se tim Šumadije nalazi na trećoj poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Tim iz Čumića je sa učinkom od pet trijumfa i samo jednog poraza, uz impersivnu gol razliku koja kaže, 30 postignutih golova i samo devet primljenih, istakao je ponovo kandidaturu za najviši plasman. Jedini neuspeh Šumadija je upisala na gostovanju protiv trenutno drugoplasiranog Arsenala rezultatom 2:1. Uz sve ovo treba napomenuti da ekipa ima meč manje u odnosu na vodeći dvojac.

Republika

Foto: FK Vodojaža Grošnica

Tim iz Grošnice spreman za novi trijumf

Nedeljni gost u Čumiću, bivši redovni učesnik zonskog ranga takmičenja se trenutno 12 osvojenih bodova nalazi na deobi četvrte pozicije na tabeli. Sastav Vodojaža po mnogima nije imao sreće na startu prvenstva, jer je mečeve gubio minimalnim rezultatom, uz veliki broj propuštenih prilika pred golom rivala, ali se sada polako tim vraća u pravu formu.

Trenutno se tim iz Grošnice nalazi u seriji od četiri vezana trijumfa, i u odlično vreme dolazi meč sa timom iz samog vrha tabele. Iz redova Vodojaže su povodom predstojećeg meča za naš portal poručili:

- Predstojeći rival nam je manje-više dobro poznat, već smo protiv dosta njihovih fudbalera igrali mečeve, tako da znamo gde treba da obratimo pažnju. "Oslabljeni" smo igranjem na gostovanju, jer nama dosta znači domaći teren gde je uvek prisutna i publika, ali posle teške utakmice protiv Bagremara, mislimo da nam ni jedno gostovanje neće biti teško u smislu podrške naših navijača. Znamo da je Šumadija jako "tvrd orah", ne bi bili na toj poziciji na tabeli bez razloga, ali mi idemo da se nadigravamo i neka bolji tim pobedi. 

Šumadija (Čumić) - Vodojaža (Grošnica)

Nedelja, 8. oktobar od 15.30

Teren u Čumiću

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading