GOSTOVANJE SA KOJEG SE OČEKUJU BODOVI: Tim iz Zvezdana u dobrom raspoloženju ide na noge fenjerašu na tabeli!

Autor:

Sport

06.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Šljivara pruža jako slabe partije od starta sezone.

GOSTOVANJE SA KOJEG SE OČEKUJU BODOVI: Tim iz Zvezdana u dobrom raspoloženju ide na noge fenjerašu na tabeli!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

U okviru osmog kola Zaječarske okružne lige sastav Šljivara ugostiće ekipu Kosova iz Zvezdana, utakmica je zakazana za nedelju, 8. oktobar od 15 časova.

Domaćin nedeljnog susreta je od ulaska u okružni rang fudbala (sezona 20/21) uglavom prvenstvo završavao u donjem delu tabele, a trenutna situacija je da je tim i dalje bez bodova nakon šest odigranih mečeva. Tim Šljivara je pored lošeg bodovnog salda, na jako slaboj statistici i u koloni postignutih golova, samo tri puta su uspeli da zatresu mrežu rivala, dok je njihov golman savladan u 32 navrata.

Šljivar je od starta sezone, barem po trenutnom stanju na tabeli imao nešto teži raspored, predstojećeg vikenda mu predstoji duel sa timom koji se nalazi odma pored njih na tabeli, što može biti dodatni motiv da igrači pruže svoj maksimum i da stignu do prvih bodova u sezoni.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Tim iz Zvezdana spreman za nove bodove

Nedeljni rival Šljivaru biće tim iz Zvezdana, koji kao i predstojeći protivnik ne stoji baš najbolje na tabeli, ekipa se sa četiri osvojena boda nalazi na 13. poziciji na tabeli. Sastav Kosova je uspeo da savlada Omladinac iz Grezne na gostovanju rezultatom 3:2, dok je remi upisan protiv Graničara (2:2).

Stao je tim iz Zvezdana na zdrave noge, polako se gradi priča unutar i oko kluba koja će doprineti da se napreduje i svi veruju da će rezultati uskoro doći. Predsednik kluba, Milan Mirković ulaže velike napore da se ekipa izdigne iz trenutne situacije i da se napravi proboj ka sredini tabele. Treba napomenuti da se sa odmora vraća i trener Ivan Stanojević, i da će on voditi ekipu u narednom periodu, reč je o jednom od najmlađih šefova stručnog štaba sa C licencom.

Prošlogodišnji duel ova dva tima na terenu u Šljivaru završen je bez golova, dok je u Zvezdanu slavio tim Kosova rezultatom 3:1.

Šljivar - Kosovo (Zvezdan)

Nedelja, 8. oktobar od 15 časova

Teren u Šljivaru

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading