VELIKA POBEDA KRAJ ŽELEZNIČKE STANICE: Ekipi Rampe "leži" Sloga kao rival već duže vreme!

Autor:

Sport

06.10.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi poraz tima iz Sjenice od starta sezone.

VELIKA POBEDA KRAJ ŽELEZNIČKE STANICE: Ekipi Rampe "leži" Sloga kao rival već duže vreme!

Foto: FK Rampa Požega

Odložena utakmica petog kola Zlatiborske okružne lige odigrana je juče na terenu u Požegi gde je tim Rampe ugostio sastav Sloge iz Sjenice, domaćin je u ovaj meč ušao sa šest osvojenih bodova, dok su gosti imali četiri više.

Gosti iz Sjenice su na ovaj meč došli kao jedini neporaženi tim u ligi, pored lidera koji se nalazi na maksimalnim učinkom od starta sezone, ali je furiozan start domaćina u velikoj meri poremetio planove Sloge.

Već u drugom minutu Kosta Vasiljević uspeo je da proturi loptu iza leđa golmanu Kalenderu, 1:0 za Rampu. Isti igrač je šest minuta kasnije duplirao prednost domaćina, što je dodatno unelo nervozu u redove gostujućeg tima.

Odlična igra tokom prvih 45 minuta krunisana je sa još dva gola u mreži tima iz Sjenice, u 37. minutu Todor Vukčević uvećao je prednost na 3:0, dok je četvrti pogodak poništen zbog ofsajd pozicije.

Drugi deo meča počeo je boljom i konkretnijom igrom u polju tima iz Sjenice, imali su gosti odličnu priliku da stignu do prvog gola, dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara, ali je golman Varagić odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. 

Izvršili su gosti dve izmene u svom sastavu, i to je u nekoj meri doprinelo boljoj igri, pa su u 73. minutu preko Sadata Ramovića smanjili zaostatak na 3:1.

Nadu gostujućeg tima da može do povoljnijeg rezultata "ugasio" je rezervista Ivan Đokić, koji se nakon nakon četiri godine vratio na teren, njegov pogodak bio je ispostaviće se i za konačan rezultat meča, 4:1 na isteku 78. minuta.

Rampa (Požega) - Sloga (Sjenica) 4:1 (3:0)

Rampa: Varagić, Cvijović, Vukčević (od 85' Prokopijević), Mladenović (od 80' Ćirjanić), Savatijević, Perović (od 46' Đokić), Savić (od 58' Matović), Mutavdžić, Milaćević (od 80' Marjanović), Vasiljević, Nešović

Sloga: Kalender, Duran, E. Muhović (od 52' A. Muhović), Feković, Ramović, Hodžić, Malićević, A. Muhović, Bronja, Vatić, Mašović (od 52' Hadžović)

Predstojećeg vikenda Rampa dočekuje sastav Kotromana, dok ekipa Sloge ide na noge lideru na tabeli, sastavu Ježevice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading