PEHAR KUPA PUTUJE U MRAMORAK: Nakon penal serije radovao se sastav Proletera!

Autor:

Sport

06.10.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Jedinstva iz Dubovca je vicešampion.

PEHAR KUPA PUTUJE U MRAMORAK: Nakon penal serije radovao se sastav Proletera!

Foto: FK Proleter Mramorak

U okviru finala Kupa FS opštine Kovin na stadionu Radničkog iz Kovina snage su odmerili sastav Jedinstva iz Dubovca, i ekipa Proletera iz Mramorka.

Nomilani domaćin se trenutno takmiči u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, gde sa četiri osvojena boda drži treće mesto na tabeli, dok su gosti jednom rangu jačem takmičenju (Druga južnobanatska liga), i trenutno su na osmoj poziciji u ligi.

Sastav Jedinstva je bio "odmorniji" od rivala, jer je proteklog vikenda po rasporedu bio slobodan, i to se videlo u nekim segmetnima igre tokom meča. Prvo poluvreme proteklo je uglavom na sredini terena, oba tima su igrala pažljivo i oprezno, kako ne bi dopustili protivniku izglednu priliku za postizanje gola.

Na startu nastavka meča u redovima domaćina su izvršene dve izmene, dok su gosti ostali na terenu sa startnih 11. Igra sa obe strane se nije u mnogome promenila, možda su nešto bolje šanse imali fudbaleri Jedinstva, ali i pored toga nisu uspeli da zatresu mrežu rivala.

Tim Proletera je tokom svih 90 minuta igrao sa startnih 11, i kao da je čekao kraj meča "na nuli", kako bi se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

U penal seriji uspešniji su bili fudbaleri iz Mramorka, konačnim rezultatom 5:4 Proleter je opet osvojio Kup FS opštine Kovin.

Jedinstvo (Dubovac) - Proleter (Mramorak) 0:0 (PEN 4:5)

Jedinstvo: Menjhart, Vučetić, Maričić, Konstantinović (od 92' Milosavljev), Sto. Đorđević, Tamburić (od 46' Markhardt), Nenadov, M. Đorđević, Krasić, Ste. Đorđević (od 46' Pušica), Čabović

Proleter: Krgović, Dumić, Jekić, Prelić, Stojanović, Živković, Nistor, Marković, Ilić, Dragić, Čolak

Predstojećeg vikenda oba tima se vraćaju obavezama u prvenstvu, Proleteru će sigurno značiti osvajanje pehara kao dodatni motiv da poprave rezultate i u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading