BOLJEVČANI TRAŽE NASTAVAK NIZA U JAJINCIMA: Heroj pred domaćom publikom i dalje ne zna za poraz!

Autor:

Sport

06.10.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva jako kvalitetna sastava.

BOLJEVČANI TRAŽE NASTAVAK NIZA U JAJINCIMA: Heroj pred domaćom publikom i dalje ne zna za poraz!

Foto: FK Heroj Polet Jajinci

U okviru sedmog kola Prve beogradske lige (grupa A) sastav Heroja Polet (Jajinci) ugostiće ekipu Posavac Tišma, utakmica se igra u nedelju, 8. oktobra od 15 časova.

Domaćin susreta igra svoju petu vezanu sezonu u aktuelnom rangu, i obično se tim na kraju prvenstva nalazi na sredini tabele. Trenutno sastav Heroj Poleta se sa učinkom od jednog trijumfa, tri remija i dva poraza nalazi na deobi desetog mesta sa šest osvojenih bodova.

Tim iz Jajinaca je od starta sezone pred svojim navijačima odigrao tri meča i tom prilikom je zabeležio dva remija i jedan trijumf, ekipa igra jako otvorene mečeve, kako na strani, tako i na domaćem terenu, što može biti preduslov za jedan jako zanimljiv i napadački orijentisan susret.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Bulaja i drugari su spremni za nastavak niza

Nedeljni rival Heroju, sastav Posavac Tišme se trenutno od svih protivnika u ligi nalazi u najboljoj formi, tri vezana trijumfa ostvarili su igrači Duška Bulaje, a dva su upisana protiv prošlogodišnjih zonaša, i kandidata za sam vrh tabele. Sastav iz Boljevaca se trenutno sa 12 osvojenih bodova nalazi tik ispod lidera, koji imaju po jedan bod više.

Trener Posavca, Duško Bulaja je povodom dosadašnjih rezultata, ali i predstojećih mečeva poručio:

- Prija nam što se pozitivno priča o ekipi, ali mi svi čvrsto stojimo na zemlji, idemo polako korak po korak pa ćemo videti šta i kako. Imamo podršku čelnih ljudi kluba, uslovi su unapređeni, tu bih izdvojio postavljanje reflektora koji su nam znatno olakšali uslove za trening, imajući u vidu da sada možemo iste obavljati i u večernjim satima. Igrački kadar je oformljen na pravi način, veliki broj igrača između sebe stvorio je zdravu konkurenciju. Idemo svaki meč na pobedu, bez pritiska i "moranja", videćemo na kraju za šta će sve ovo biti dovoljno. 

Oba prošlogodišnja duela završena su remijem, identičnim rezultatom, 1:1.

Heroj Polet (Jajinci) - Posavac Tišma (Boljevci)

Nedelja, 8. oktobar od 15 časova

Teren u Jajincima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading