"ČEKALI SMO UNUČE, SAD ČEKAMO OBDUKCIJU..." Otac stradale devojke grca u suzama - ispričao kako je došlo do nesreće

Autor: T.V.

Hronika

13.12.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac poginule, Živojin R. sa bolom u glasu ispričao je kako je došlo do nesreće.

"ČEKALI SMO UNUČE, SAD ČEKAMO OBDUKCIJU..." Otac stradale devojke grca u suzama - ispričao kako je došlo do nesreće

Foto: Privatna arhiva, shutterstock

Sinoć oko 21 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće u selu Kobišnica kod Negotina. Trudnica Andrea Romanović (17) bila je u sedmom osmom mesecu trudnoće, kako kažu meštani brojala je dane do momenta kada će držati u rukama bebu.

Otac poginule, Živojin R. sa bolom u glasu za Telegraf ispričao je kako je došlo do nesreće.

- Oni su bili na večeri uoči slave u kući u Bukovču, danas su trebali da slave tu slavu i posle toga su krenuli kolima koje je on pozajmio od nekog druga. On nije bio vičan vozač, ali ne znam ni kola u kom su stanju. On nije bio pijan, popio je možda dva piva. Ono što znam je da je udario u banderu, pa u kuću... Ne znam šta da vam kažem. Njih dvoje su zajedno od osnovne škole... čekali smo unuče... sad čekamo tela, obdukciju - kaže on slomljen.

 

Podsetimo, mladi par se nalazio u kolima, kada je vozač, kako se sumnja, izgubio kontrolu nad vozilom.

- Niko ništa još uvek ne zna kako je tačno došlo do nesreće, čuli smo da je izgubio kontrolu Sveta, on je vozio, i da je udario u zid, ovde negde blizu nas. Ne zna čovek ni šta da pita njihovu porodicu u ovom momentu, strašno velika tragedija. Andrea nije bila udata za tog mladića, ali živeli su zajedno, trebali su uskoro da se uzmu, koliko ja znam, termin joj je bio negde oko 7. januara, i eto vidite šta se sad desilo, nema ih, velika tragedija - rekla je komšinica ove porodice danas za portal Republika.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading