"PLANIRALI VENČANJE, JEDVA ČEKALI BEBU, A SAD IH NEMA..." Bliski prijatelji porodice potreseni - ovo su najnoviji detalji stravične nesreće koja je zavila sve u crno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celo selo kod Negotina zavijeno je u crno nakon što se saznalo za starvično tragediju u kojoj je stradao mladi par.

"PLANIRALI VENČANJE, JEDVA ČEKALI BEBU, A SAD IH NEMA..." Bliski prijatelji porodice potreseni - ovo su najnoviji detalji stravične nesreće koja je zavila sve u crno!

Foto: Nebojša Mandić, Privatna arhiva

Sinoć oko 21 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće u selu Kobišnica kod NegotinaTrudnica Andrea Romanović (17) bila je u osmom mesecu trudnoće, kako kažu meštani brojala je dane do momenta kada će držati u rukama bebu.

Mladi par se nalazio u kolima, kada je vozač, kako se sumnja, izgubio kontrolu i udario u zid.

- Niko ništa još uvek ne zna kako je tačno došlo do nesreće, čuli smo da je izgubio kontrolu Sveta, on je vozio, i da je udario u zid, ovde negde blizu nas. Ne zna čovek ni šta da pita njihovu porodicu u ovom momentu, strašno velika tragedija. Andrea nije bila udata za tog mladića, ali živeli su zajedno, trebali su uskoro da se uzmu, koliko ja znam, termin joj je bio negde oko 7. januara, i eto vidite šta se sad desilo, nema ih, velika tragedija - rekla je komšinica ove porodice za portal Republika.rs.

- Čuo sam sinoć i mnogo sam potresen. Njih dvoje su živeli zajedno, iz dobre su porodice, ko zna kako je svima njima - rekao nam je prijatelj ove porodice.

Podsetimo, putničko vozilo je iskliznulo, a posledice su bile katastrofalne. Nažalost, u ovoj nesreći je život izgubila trudnica, dok je jedna osoba bila u kritičnom stanju, nakon čega je i on podlegao povredama.

Vatrogasci iz Negotina su odmah izašli na teren i prionuli izvlačenju povređenih. Njihova brza reakcija i angažovanje u ovoj teškoj situaciji su zaslužni za to što je teško povređeni saputnik uspešno prebačen u bolnicu, gde je i preminuo.

Iako su vatrogasci uložili napore da pomognu povređenima, nažalost, trudnica nije uspela da preživi. Ovo je nesumnjivo veliki gubitak, kako za porodicu, tako i za celu zajednicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading