TRAGEDIJA! PREMINUO MUŽ POGINULE TRUDNICE! Lekari se borili za život bebe, ali bezuspešno - nije joj bilo spasa!

Autor:

Hronika

13.12.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u selu kod Negotina, poginula trudnica u sedmom mesecu trudnoće i njen vanbračni partner.

TRAGEDIJA! PREMINUO MUŽ POGINULE TRUDNICE! Lekari se borili za život bebe, ali bezuspešno - nije joj bilo spasa!

Foto: shutterstock

Sedamnaestogodišnja trudnica poginula je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kobišnica kod Negotina. Sa njom je bio i nje vanbračni suprug, devetnaestogodišnji S.S. koji je upravljao vozilom, a koji je sa povredama prevezen u bolnicu.

Nažalost, on je noćas podlegao povredama u bolnici.

Sinoć oko 21 čas sleteli su automobilm sa kolovoza i udarili u objekat pored puta.

- Trudnica je poginula na licu mesta, a S.S. je odmah hospitalizovan. Lekari su se satima borili za njegov život, ali bezuspešno. Preminuo je u bolnici posle ponoći - kaže izvor Kurira.

Vatrogasci su odmah došli na mesto nesreće i izvlačili iz automobila telo mlade trudnice i povređenog mladića, a lekari su pokušavali da spasu život bebi, jer je devojka bila u sedmom mesecu trudnoće, nažalost, bezuspešno.

- Kad su izvučeni, lekari su se trudili i da spasu život bebi jer je devojka bila u sedmom mesecu trudnoće, ali nažalost i pored svih napora nisu uspeli.

Kako se dalje navodi, posle obavljenog uviđaja uzrok stravične nesreće je gubitak kontrole nad vozilom, a Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju tela sa toksikologijom kako bi se blize odredio uzrok smrti dvoje mladih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading