POČEO POMEN MILANU LAĆI RADULOVIĆU! Potresne scene sa groblja, Futa skamenjen od bola! (VIDEO)

Autor: M.G. / M.I.

Zabava

13.12.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se održava pomen Laći Raduloviću, Futa skamenjen od bola na groblju.

POČEO POMEN MILANU LAĆI RADULOVIĆU! Potresne scene sa groblja, Futa skamenjen od bola! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

 

 

Milan Radulović Laća, srpski tekstopisac, aranžer, kompozitor i sin Marine Tucaković Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je prošle godine, a danas se obeležava godišnjica njegove smrti.

Vest o njegovoj smrti pojavila se nedelju dana kasnije, dok se on vodio kao nestala osoba, a Futa i dalje ne može da se oporavi od porodičnih tragedija koje su ga zadesile. Podsetimo, prvi sin Miloš preminuo je 2008. godine, u septembru 2021. godine preminula je supruga Marina, a godinu dana kasnije i Laća.

Mi smo se danas našli na licu mesta, na Novom groblju, gde se održava pomen, a otac Futa je došao prvi. Dok je sveštenik davao pomen pokojnom Raduloviću, Futa je stajao skamenjen i nema od bola.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Futa Radulović

 

Nakon Laćine smrti Raduloviću je jedini spas rad na novim projektima.

- Rad na muzici i moje angažovanje u filmu "Nedelja" mi skreće pažnju da ne vrtim razne filmove u glavi, što nije normalno. To je nešto kreativno, radim bilo šta drugo, samo da mi skrene pažnju sa ovih normalnih dešavanja oko mene. Ne znam kako to drugačije da objasnim. Nešto drugo ne bih mogao da radim. Ali ovo je vezano za muziku, koja mi je iznad svega. Ona mi je pomogla od početka - govorio je Radulović za Kurir.

Kako je ispričao, više nema ko da mu ode.

- Prvo mi je umrla baka, pa stariji sin, pa majka, pa 14 dana kasnije Marinina majka, pa Marina i Laća i moj otac pet meseci posle Laće. Ne znam ko ovo konstruiše. Ostao sam sam, nema više ko da mi ode - ispričao je Radulović za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading