UŽAS U NEGOTINU: Poginula trudnica u saobraćajnoj nesreći, jedna osoba u kritičnom stanju!

Autor: Telegraf

Hronika

12.12.2023

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična nesreća u selu Kobišnica

UŽAS U NEGOTINU: Poginula trudnica u saobraćajnoj nesreći, jedna osoba u kritičnom stanju!

Foto: Shutterstock


Večeras oko 21:07 časova, selo Kobišnica u opštini Negotin bilo je poprište tragične saobraćajne nesreće. Putničko vozilo je iskliznulo, a posledice su bile katastrofalne. Nažalost, u ovoj nesreći je život izgubila trudnica, dok je jedna osoba u kritičnom stanju.


Brza reakcija vatrogasaca



Vatrogasci iz Negotina su odmah izašli na teren i prionuli izvlačenju povređenih. Njihova brza reakcija i angažovanje u ovoj teškoj situaciji su zaslužni za to što je teško povređeni saputnik uspešno prebačen u bolnicu.


Posledice nesreće



Iako su vatrogasci uložili napore da pomognu povređenima, nažalost, trudnica nije uspela da preživi. Ovo je nesumnjivo veliki gubitak, kako za porodicu trudnice, tako i za celu zajednicu. Nadamo se da će osoba koja je u kritičnom stanju uspeti da prebrodi povrede i da se oporavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tuga ....

13.12.2023 00:15

Uradjen je hitan carski rez, nažalost, ni beba nije preživela... Nažalost i vozač , partner trudnice je podlegao povredama ... tuga ...