OVO JE NESREĆNO STRADALI MLADI PAR KOD NEGOTINA! Jedva čekali da Andrea donese bebu na svet, a njima se život ugasio u sekundama - tuga okovala celo selo! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putničko vozilo je iskliznulo, a posledice su bile katastrofalne. Nažalost, u ovoj nesreći je život izgubila trudnica, a nakon što su mladića hitno prevezli u bolnicu, preminuo je i on.

OVO JE NESREĆNO STRADALI MLADI PAR KOD NEGOTINA! Jedva čekali da Andrea donese bebu na svet, a njima se život ugasio u sekundama - tuga okovala celo selo! (FOTO)

Foto: Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Kobišnica kod Negotina poginule su dve mlade osobe, između ostalog, jedna od žrtava je i trudnica.

Trudnica Andrea Romanović (17) bila je u osmom mesecu trudnoće, kako kažu meštani brojala je dane do momenta kada će držati u rukama bebu.

Devojka je podlegla povredama na licu mesta, dok mladić sa kojim je živela i bila u vanbračnoj vezi, Sveta Strajinović (19), preminuo u bolnici.

Lekari su nadljudskim naporima učinili sve da spasu bebu, ali, nažalost, u tome nisu uspeli.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, putničko vozilo je iskliznulo, a posledice su bile katastrofalne. Nažalost, u ovoj nesreći je život izgubila trudnica, dok je jedna osoba bila u kritičnom stanju, nakon čega je i on podlegao povredama.

Vatrogasci iz Negotina su odmah izašli na teren i prionuli izvlačenju povređenih. Njihova brza reakcija i angažovanje u ovoj teškoj situaciji su zaslužni za to što je teško povređeni saputnik uspešno prebačen u bolnicu, gde je i preminuo.

Iako su vatrogasci uložili napore da pomognu povređenima, nažalost, trudnica nije uspela da preživi. Ovo je nesumnjivo veliki gubitak, kako za porodicu, tako i za celu zajednicu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bob

14.12.2023 05:47

Svetu su kao bebu sa dva stsrija brata ostavili roditelji..Stigli kod mojih komšija u hraniteljsku porodicu.Divno su ih očuvali,a Sveta bio mezimče..Lepo ,umiljato dete.Iako su postali punoletni ostali su kod,,roditelja"..Dobili kuću u selu,na 5km od grada da u njoj žive..Ali to je kad se ne da...Nek ih andjeli čuvaju...

simeon

14.12.2023 23:38

Ipak je problem u glavama nasih ljudi. U glavama onih koji obucavaju buduce vozace, u glavama on ih koji (iz)daju dozvole, u glavama onih koji nadgledaju/kontrolisu saobracaj i u glavama onih koji posle par desetina casova misle da su Sumaheri. Zato se svakodnevno gine, kao da smo u ratu!