UDES KAMIONA I AUTOMOBILA KOD LESKOVCA! Jedna osoba povređena!

Autor:

Hronika

13.12.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Leskovca povređena je jedna osoba, muškarcu (50) pružena pomoć u Urgentnom odeljenju leskovačkog bolničkog centra.

UDES KAMIONA I AUTOMOBILA KOD LESKOVCA! Jedna osoba povređena!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Na naplatnoj rampi u leskovačkom selu Pečenjevac, juče u popodnevnim časovima je došlo do teže saobraćajne nezgode u kojoj je povređena jedna osoba.

Naime, u udesu su učestvovali kamion i putnički automobil, a povređen je pedesetogodišnji vozač automobila stranih tablica.

Kako se navodi, pomenuti vozač je hitno prevezen na Urgentno odeljenje leskovačkog bolničkog centra. Muškarac je ugruvan, a dežurni lekari ovog centra su mu konstatovali lakše telesne povrede lica i ruku, prenosi Telegraf.

Na toj deonici puta, iz pravca Niša za Leskovac je nakon saobraćaj bio u kratkom prekidu, kolona se raščistila po dolasku policije i brzo je uspostavljen saobraćaj u kasnim popodnevnim satima.

Šta je dovelo do sudara teretnog vozila i putničkog automobila na naplatnoj rampi u Pečenjevcu utvrdiće istraga koja je u toku.

Podsetimo, sinoć je kod Negotina došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je putničko vozilo sletelo sa puta, a život je izgubila trudnica, dok je jedna osoba u kritičnom stanju.

Vatrogasne ekipe iz Negotina su odmah izašle na teren, a njihova brza reakcija i angažovanje u ovoj teškoj situaciji su zaslužni za to što je teško povređeni saputnik uspešno prebačen u bolnicu gde mu je pružena neophodna pomoć.

Nažalost, uprkos naporima svih ekipa koje su se našle na mestu nesreće, trudnica nije uspela da preživi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading