ŠEST OSOBA POVREĐENO U UDESU KOD ŠAPCA: Odmah hospitalizovani!

Autor:

Hronika

10.12.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva vozila su večeras učestovala u saobraćajnoj nezgodi kod Šapca, šest osoba je povređeno.

ŠEST OSOBA POVREĐENO U UDESU KOD ŠAPCA: Odmah hospitalizovani!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Policija i hitna

U sudaru dva putnička vozila koji se dogodio u Majuru kod Šapca povređeno je šest osoba. Do udesa je došlo u popodnevnim časovima, na raskrsnici ulica Tabanovačka i Krsmanovača.

Vozači i putnici, sa povredama koje nisu opasne po život, zbrinuti su u bolnici.

Kako je rečeno u Policijskoj upravi u Šapcu, uzrok nezgode je neustupanje prvenstva prolaza.

Podsetimo, danas je došlo do nekoliko saobraćajnih nezgoda širom Srbije.

Večeras se dogodio lančani udes kod Sajma u kom je učestvovalo šest vozila, a na ovoj deonici se stvara zastoj. Za sada nije poznato kako je do udesa došlo, kao ni stanje učesnika.

Takođe, na auto-putu kod isključenja za Mladenovac je došlo do sudara dva vozila, a stanje učesnika u ovom udesu nije poznato.

Zatim, na magistralnom putu Sušica - Vardište, u mestu Kremna, došlo je do stravične saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila. Do udesa je navodno došlo usled loših vremenskih uslova i neprilagođene brzine.

- Scena je bila stravična! Vozač koji se kretao iz pravca Užica izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u vrata vozila u pokretu, koje se kretalo iz pravca Mokre Gore, a onda sleteo sa puta i zakucao se u kamenu obalu i zaustavio na kolovozu - rekao je jedan očevidac za medije koji ističu da pretpostavljaju da je uzork ove nesreće klizav kolovoz i neprilagođena brzina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading