SLAVNI STRUČNJAK POSTAJE SELEKTOR CRNE GORE? IZGLEDA DA SE DEŠAVA!

Autor:

Sport

10.12.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno je obavljen sastanak

SLAVNI STRUČNJAK POSTAJE SELEKTOR CRNE GORE? IZGLEDA DA SE DEŠAVA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Crne Gore mogla bi uskoro, prema pisanju podgoričkog Dana, da dobije izuzetno pojačanje na mestu selektora. Crnogorski list navodi da je Slaviša Jokanović vrlo blizu da preuzme mesto koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska Miodraga Radulovića.

Radulović je nedavno podneo ostavku na dotadašnju funkciju nakon "neuspeha" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo posle tri godine vršenja dužnosti.

Republika

Foto: Starsport

Miodrag Radulović

Naime, slavni srpski stručnjak je bio jedan od glavnih kandidata da "zasedne" na klupu Crne Gore, a u međuvremenu je izgleda došlo do dodatnog pomaka u čitavoj priči.

Isti list navodi da je Jokanović već razgovarao sa predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejanom Savićevićem i da se očekuje da početkom naredne godine saradnja bude i zvanično potpisana.

Definitivno je da postoji velika šansa da iskusni šef stručnog štaba preuzme klupu Sokolova, a uskoro ćemo saznati i epilog cele priče.

Srpski stručnjak je tokom bogate trenerske karijere predvodio između ostalih Partizan, Levski, Votford, Fulam, Makabi Tel Aviv, Šefild Junajted, Dinamo Moskvu, kao i još nekoliko klubova.

Inače, Jokanović je bio velika želja Dejana Savićevića još i ranije, ali kockice se tada nisu poklopile. Ovoga puta deluje da neće biti problema u realizaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading