"BIO SAM IVICA DAVLJENJA"! Pol Džordž ispričao URNEBESNU ANEGDOTU sa Bobijem Marjanovićem u Crnoj Gori!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati NBA košarkaš i srpski zet letovao je na Jadranu.

"BIO SAM IVICA DAVLJENJA"! Pol Džordž ispričao URNEBESNU ANEGDOTU sa Bobijem Marjanovićem u Crnoj Gori!

Foto: Instagram/Printscreen/Danijela Rajic

Boban Marjanović i Pol Džordž

Pol Džordž, jedan od najboljih NBA igrača, provodio se prošlog leta sa kolegom košarkašem Bobanom Marjanovićem na crnogorskom primorju.

Suprug Srpkinje Danijele Rajić posetio je njemu porodicu u selu Mramorak kod Kovina, potom bio u Beogradu, a letnju pauzu zaokružio boravkom na Jadranu.

Foto: instagram.com/ygtrece

Danijela i Pol

Odatle je ispričao anegdotu gostujući na jednom podkastu.

- Bio sam u Srbiji, odnosno Crnoj Gori sa Bobanom Marjanovićem. Igrali smo se loptom u vodi, bili smo oko 15 metara od obale. Igrali smo igru u kojoj moraš da skočiš i uhvatiš loptu, kao malu odbojkašku loptu, ne sme da ti ispadne i moraš da je proslediš do sledeće osobe. Bilo nas je četiri ili pet u vodi. Ja sam se mučio, jer su svi imali dve ruke iznad vode, a ja samo jednu. Drugom sam se trudio da opstanem iznad površine. A njima su se videli trbušnjaci iznad vode. Pitao sam Bobana: „Brate, da li ti stojiš?“ Ali i njegovi drugari, koji nisu toliko visoki i nisu u najboljoj formi, bili su iznad vode. Imam i sliku. Naše žene su bile na brodu i slikale nas. Ja sam mahao na ivici davljenja, a oni su pozirali - rekao je Džordž.

Srpski zet trenutno sa Los Anđeles Klipersima juri titulu u NBA ligi.

Američki košarkaš Pol Džordž i Danijela Rajić upoznali su se u Americi 2013. godine, gde je ona radila kao igračica u jednom noćnom klubu. Danijela Rajić je manekenka, preduzetnica i bivša striptizeta. Rođena je u Kvinsu u Njujorku i ima mešavinu srpskog i američkog porekla. Rođena je 12. novembra 1990. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading