URNEBESNA ANEGDOTA GUROVIĆA: Tetka Stana mene NEĆE!

Autor:

Sport

01.12.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U to vreme je aktuelna bila vest o tri poginula momka na vagonu

URNEBESNA ANEGDOTA GUROVIĆA: Tetka Stana mene NEĆE!

Foto: Starsport

Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnji igrač brojnih evropskih klubova Milan Gurović, pored brojnih anegdota širom košarkaških terena, ima i onih iz detinjstva, te je u razgovoru za "Sputnjik" otkrio urnebesnu uspomenu iz perioda kada je bio "klinac".

- Novi Sad je brujao o vestima sa železničke stanice, a majka mi je rekla: "Ne daj ti Bože da te vidim na stanici". Prošlo pet dana od tad, skupi se naša ekipica u nedelju i nema nas pet sati. Tetka Stana zna gde smo, a mi tamo stavljamo glavu na šine da vidimo da li ide voz. Kao ovo drvo ovde što vidiš - dolazi tetka Stana sa istim, samo belim prutom u ruci. Prilazi ona, ja kažem drugarima: "Ej, Nataša, Nikola, evo ide vam majka, sad će vas prebiti", računajući da nije moja mama, pa mene neće.

Ja sam stajao prvi i, vidi, po glavi, rukama nogama, ludilo koliko me išarala. Pa njega, nju i tako sve u krug. Idemo tako kući nekih 500 metara - upišani, slinavi, nikakvi. Dolazim kući - kažem: "Mama, tetka Stana me tukla", a majka njoj: "Tamo su bili?", "Ništa, vidimo se mi na kafi". Ulazim u sobu, a ćale čeka: "E, da vidiš sad malo mene". Misliš da je rekla išta tetka Stani nakon toga? Sad, da neko udari nečije dete, čak i da je krivo, ko zna šta bi bilo, ispričao je Gurović zanimljivu anegdotu kroz smeh.

Ceo video možete pogledati na linku ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading