BOBI MARJANOVIĆ NIJE IGRAO, ALI JE BIO PRESUDAN U JEDNOM TRENUTKU! Hit snimak - svi se muče oko jedne stvari, a on reši u dva poteza! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.11.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Boban Marjanović, koji je pre dva dana doprineo pobedi protiv Lejkersa izvanrednim zakucavanjem, nije dobio priliku da zaigra na meču između Hjustona i Nju Orleansa (104:101) u noći između petka i subote. Međutim, ovog puta privukao je pažnju zbog nečeg potpuno drugačijeg - svoje visine koja mu je omogućila da dohvati loptu na nepristupačnoj poziciji.

BOBI MARJANOVIĆ NIJE IGRAO, ALI JE BIO PRESUDAN U JEDNOM TRENUTKU! Hit snimak - svi se muče oko jedne stvari, a on reši u dva poteza! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tokom druge četvrtine meča između Hjustona i Nju Orleansa, lopta kojom se igralo zaglavila se na vrhu table, a ni igrači ni osoblje u dvorani nisu uspeli da je oslobode. Sve dok Boban Marjanović nije ustao sa klupe, uzeo sredstvo za brisanje parketa i iskoristio svojih 224 centimetra visine kako bi dosegao loptu.

Iz prvog pokušaja Boban Marjanović je uspeo u svojoj nameri, a malo je falilo i da lopta nekoliko sekundi kasnije prođe kroz obruč. Pogledajte kako je to izgledalo, kao i čestitke koje je srpski košarkaš dobio od saigrača nakon što je dohvatio loptu:

 

 

Tokom ove sezone, srpski centar je učestvovao u tri od osam utakmica koje je Hjuston odigrao u NBA ligi, prosečno provodeći oko sedam minuta na terenu tokom tih mečeva. Postigao je ukupno 10 poena, uhvatio osam skokova, zabeležio tri asistencije i jednu blokadu. Njegova ekipa ostvaruje odlične rezultate na početku nove sezone, trenutno se nalazi na petom mestu na Zapadu sa skorom 5-3.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading