SUDAR TITANA OKONČAN ZAGRLJAJEM: Lejkersi slavili - revolveraški obračun dvojice legendi!

Autor:

Sport

27.10.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega dva susreta odigrana su prethodne noći na parketima najjače lige na svetu.

SUDAR TITANA OKONČAN ZAGRLJAJEM: Lejkersi slavili - revolveraški obračun dvojice legendi!

Foto: Twitter.com/printscreen

I pored činjenice da prethodne noći zaljubljenici u NBA košarku nisu imali veliki izbor mečeva, publika je mogla da uživa u susretu koji su obeležili giganti ove igre Lebron Džejms i Kevin Durent.

Ekipa LA Lejkersa dočekala je na svom parketu Finiks i u susretu koji je obilovao preokrtima, slavila rezultatom 100:95 (18:30, 30:22, 24:32, 28:11).

Obe ekipe su igrale u talasima. Gostima su pripale prva i treća deonica, dok je ekipa Lebrona Džejmsa svoje uspone u igri imala kada je to bilo i najpotrebnije i na kraju zasluženo stigla do prve ovosezonske pobede.

Kao što je već rečeno, meč su obeležile dve žive legende igre pod obručima. Lebron Džejms je ubacio 21 poen za 35 minuta provedenih na parketu, a zabeležio je i osam skokova, devet asistencija i po dve blokade i ukradene lopte. Sa druge strane Kevin Durent je zabeležio dabl-dabl učinak. Imao je 39 poena, 11 skokova i dve asistencije.

Po okončanju susreta dvojica vrhunskih košarkaša, zagrljajem su jedan drugom čestitali na sjajnim partijama prikazaim na parketu.

 

 

U drugom susretu večeri, Milvoki je u dramatičnom fiišu savladao Filadelfiju rezultatom 118:117 (30:23, 33:31, 25:31, 30:32), a ekipu je do premijernog trijumfa u novoj takmičarskoj godini vodio Demijan Lilard koji je za 39 minuta provedenih na parketu, zabeležio isto toliko poena uz 11 skokova i dve asistencije.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading