TEŽAK UDES KOD KREMNE! Stravične scene, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kola u pokretu, pa se zakucao u kamenu obalu!

Autor:

Hronika

10.12.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lančani sudar kod Kremana, tri vozila učestvovala.

TEŽAK UDES KOD KREMNE! Stravične scene, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kola u pokretu, pa se zakucao u kamenu obalu!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Na magistralnom putu Sušica - Vardište, u mestu Kremna, došlo je do stravične saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila.

Kako se navodi do udesa je došlo usled vremenskih neprilika i neprilagođene brzine kretanja.

- Scena je bila stravična! Vozač koji se kretao iz pravca Užica izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u vrata vozila u pokretu, koje se kretalo iz pravca Mokre Gore, a onda sleteo sa puta i zakucao se u kamenu obalu i zaustavio na kolovozu - rekao je jedan očevidac za Telegraf.

Očevici pretpostavljaju da je uzrok nesreće klizav kolovoz i neprilagođena brzina. Za sada nije poznato ima li povređenih osoba.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila i na auto-putu, na isključenju za Mladenovac u kom su učestvovala dva vozila.

Ovaj sudar se dogodio iz smera Niša ka Beogradu i na vozilima koji su učestvovali u udesu je pričinjena veća materijalna šteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Za sada nema informacija kako je došlo do udesa i da li ima povređenih lica.

Na ovom delu auto-puta ka Beogradu gde je došlo do udesa je povećana gužva i saobraćaj se odvija usporeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading