IZVLAČILI IH IZ SMRSKANOG AUTOMOBILA, A NISU DAVALI ZNAKE ŽIVOTA... Potresni detalji nesreće koja je zavila u crno dve porodice u selu kod Negotina

Autor: T.V.

Hronika

13.12.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i zakucao se u kuću.

IZVLAČILI IH IZ SMRSKANOG AUTOMOBILA, A NISU DAVALI ZNAKE ŽIVOTA... Potresni detalji nesreće koja je zavila u crno dve porodice u selu kod Negotina

Foto: Privatna arhiva

Tragedija kakvu ni najstariji meštani Negotina ne pamte dogodila se sinoć u selu Kobišnica.

U selu Kobišnica u teškoj saobraćajnoj nesreći stradali su Andrea R. (17) koja je bila u sedmom mesecu trudnoće i njen suprug Svetislav S. (19).

Kako se saznaje u od meštana Kobišnice, Svetislav je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i zakucao se u kuću.

- Čim je čuo za nesreću iz kuće je istrčao policajac. Sa sobom je poneo pajser. Pokušavao je da razvali vrata da dođe do trudnice i njenog suprugu. Nisu davali znake života. Iz smrskanog automobila izvlačili su ih vatrogasci. Dve porodice su zavijene u crno - kaže jedan od meštana za Telegraf.

Andrea je bila u sedmom mesecu trudnoće i čekali su devojčicu. Samo nekoliko minuta pre tragedije Svetislav se čuo sa drugom. Rekao je da su bili kod njegove tašte i da će mu se javiti čim dođu kući.

Dan nakon tragedije na mestu nesreće staklo i delovi automobila. Ćošak kuće oštećen kao i ograda.

Tela stradalih nalaze se na obdukciji. O slučaju je obavešteno i tužilaštvo.

Podsetimo, sinoć oko 21 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće u selu Kobišnica kod Negotina. Trudnica Andrea Romanović (17) bila je u osmom mesecu trudnoće, kako kažu meštani brojala je dane do momenta kada će držati u rukama bebu.

Mladi par se nalazio u kolima, kada je vozač, kako se sumnja, izgubio kontrolu i udario u zid.

- Niko ništa još uvek ne zna kako je tačno došlo do nesreće, čuli smo da je izgubio kontrolu Sveta, on je vozio, i da je udario u zid, ovde negde blizu nas. Ne zna čovek ni šta da pita njihovu porodicu u ovom momentu, strašno velika tragedija. Andrea nije bila udata za tog mladića, ali živeli su zajedno, trebali su uskoro da se uzmu, koliko ja znam, termin joj je bio negde oko 7. januara, i eto vidite šta se sad desilo, nema ih, velika tragedija - rekla je komšinica ove porodice za portal Republika.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading