"SPAVALI SU U ODVOJENIM KREVETIMA!" Evo šta je Đina Džinović pričala o roditeljima, iznela najveću intimu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne razumem kako može toliko intime da iznosi javno - glasi jedan od komentara na Tviteru!

"SPAVALI SU U ODVOJENIM KREVETIMA!" Evo šta je Đina Džinović pričala o roditeljima, iznela najveću intimu! (FOTO)

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Haris Džinović i Melina trenutno su u žiži javnosti zbog toga što se razvode, a pometnju na društvenim mrežama izazvala je objava njihove naslednice Đine! Naime, Tviterom je počela da kruži objava koju je ona okačila ranije, kada je otkrila intimne detalje iz života roditelja. Ona je ispričala je javno da njeni roditelji spavaju u odvojenim sobama, što je izazvalo različite reakcije među njenim pratiocima.

- Ljudi, uđite na Đinin profil, ona trenutno priča po lajvovima kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama i krevetima. Ne razumem kako može toliko intime da iznosi javno - glasi jedan od komentara na Tviteru.

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Haris i Melina Džinović

 

Ova objava je izazvala dosta polemike, ali je istovremeno bacila svetlo na temu o kojoj se retko javno diskutuje. Dok su neki izražavali razumevanje za porodične izbore i privatnost, drugi su smatrali da je takvo iznošenje intimnih detalja neprikladno.

Da podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Foto: Vladimir Lukić

Melina Džinović

 

Inače, Melina se nedavno oglasila, pa je za Republiku izjavila da nema nameru previše da priča o svom razvodu.

- Ne znam zašto ljudi misle da sam spremna da komentarišem ovakve stvari. Trudim se da medijima izađem uvek u susret, ali ovo je previše. Ne bih da komentarišem bilo šta, hvala na razumevanju - rekla je tada ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ramira

26.01.2024 17:11

i sta je tu cudno.ja i moj suprug smo u braku 56 godina i vec 2o god spavamo u zasebnim sobama i jos se volimo

Odgovori 11 3