POKOJNA SLAĐANA MILOŠEVIĆ BILA INSPIRACIJA ZA OVAJ HIT: Nikada ne biste pretpostavili o čemu je reč i kako je mlađa koleginica opisala njen život!

Autor:

Zabava

11.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senidin prvi hit je inspirisan je pokojnom Slađanom Milošević!

POKOJNA SLAĐANA MILOŠEVIĆ BILA INSPIRACIJA ZA OVAJ HIT: Nikada ne biste pretpostavili o čemu je reč i kako je mlađa koleginica opisala njen život!

Foto: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Legendarna muzička zvezda, Aleksandra Slađana Milošević iznenadila je preminula 26. marta nakon što je izgubila životnu bitku u Zemunskoj bolnici posle kraće bolesti. Tek nakon 15 dana, rok princeza je ispraćena na večni počinak na groblju Lešče u Beogradu, gde je sahranjena pored oca, Milutina Miloševića, što je i bila njena poslednja želja. Međutim, malo ko zna šta je čuvena pevačica uradila neposredno pred smrt, uoči hitne hospitalizacije, kada je bolest uzela maha.

Pored pesama, imala je uticaj i na mnoge saradnike i kolege, a posebno koleginice, pa je tako pre nekoliko godina nahvalila Senidu, a jedna od pesama pevačice iz Slovenije inspirisana je upravo Slađanom.

 
Republika

Foto: Radio S

Senidah

 

- Stihove je pisao Benjamin Krnetić, misteriozni autor koji je izjavio da je pesmu napisao inspirisan mnome. Čak se na kraju pesme pominju i moji najbliži saradnici i prijatelji, bend Du Du A. Po rečima nekih, tekst ima i elemente drugog značenja od koga "trap" (srp. trep), što je mesto za drogu, vuče naziv. Senidah?! Kakva je to žena! Izuzetna iznutra i spolja. Veoma mi se dopada. Jedina originalna pojava ove faze muzike. Volim trep muziku - rekla je tada Slađana za Kurir.

Senida je, inače, prva otkrila da je pesma "Slađana" inspirisana upravo Miloševićevom.

Slađanina smrt potresla je ceo region, a rok diva preminula je u zemunskoj bolnici, gde je provela poslednjih 10 dana života, budući da je bila na lečenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading