EMA RADUJKO SMUVALA BIVŠEG DEČKA UKI Q: On je odveo na luksuznu destinaciju, a zbog ovoga kriju vezu!

Autor:

Zabava

11.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko krije vezu sa bivšim dečkom Uki Q.

EMA RADUJKO SMUVALA BIVŠEG DEČKA UKI Q: On je odveo na luksuznu destinaciju, a zbog ovoga kriju vezu!

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Poznata pevačica Ema Radujko nedavno je otputovala na egzotičnu destinaciju Tajland kako bi uživala u odmoru sa svojim prijateljima. Iako je Tajland poznat po prelepim peščanim plažama i tirkiznom moru, Ema je odlučila da istraži i bogatu kulturu i tradiciju ove zemlje.

Jedan od vrhunaca Emine avanture na Tajlandu svakako su trenuci provedeni na prekrasnim plažama. Na fotografijama koje je pevačica objavila na društvenim mrežama možemo videti kako uživa u sunčanju i osvežavajućim koktelima, dok je pozadina prepuna palmi i belog peska. Međutim, posebno je privukla pažnju činjenica da je Ema na putovanje otišla sa bivšim dečkom Uki Q, Lukom Bojovićem, koji je poznatiji kao Lux.

Una i Lux su tek nedavno raskinuli, a on se, čini se momentalno bacio u promet, pa otputovao sa njenom koleginicom, a mnogi sumnjaju da su već u tajnoj vezi, ali da to kriju zbog njegovih fanova, koji su podržavali Uki.

 

Na brojnim fotografijama i snimcima se može videti Ema, sa kojom uživa na egzotičnoj destinaciji, dok ga ona vešto krije, a videćemo kako će mlada pevačica objasniti njihovo zajedničko putovanje.

Međutim, poslednjih nekoliko dana Una i Sergej Pajić prave opštu pometnju na društvenim mrežama, zbog čega mnogi sumnjaju da je došlo do pomirenja, samo još nije poznato da li su ponovo prijatelji ili su ljubavi dali novu šansu. Cela drama počela je kad je Sergej izmacio TikTok snimak gde je pisalo da će na more ići sa nekim na slovo "U", nakon čega je usledila lavina komentara da se radi o Uki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading