PEVAČICA U OPEKOTINAMA: Objavila uznemirujuće fotografije, mislila je da niko neće shvatiti o čemu je reč!

Autor:

Zabava

08.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ema Radujko je izazvala totalnu pometnju novim fotografijama sa letovanja.

PEVAČICA U OPEKOTINAMA: Objavila uznemirujuće fotografije, mislila je da niko neće shvatiti o čemu je reč!

Foto: Instagram.com/emaradujko

Ema Radujko

Poznata pevačica Ema Radujko nedavno je otputovala na egzotičnu destinaciju Tajland kako bi uživala u odmoru sa svojim prijateljima. Iako je Tajland poznat po prelepim peščanim plažama i tirkiznom moru, Ema je odlučila da istraži i bogatu kulturu i tradiciju ove zemlje.

Jedan od vrhunaca Emine avanture na Tajlandu svakako su trenuci provedeni na prekrasnim plažama. Na fotografijama koje je pevačica objavila na društvenim mrežama možemo videti kako uživa u sunčanju i osvežavajućim koktelima, dok je pozadina prepuna palmi i belog peska. Međutim, jedna od fotografija privukla je posebnu pažnju - Ema je podelila kompilaciju fotografija na kojem je vidljivo da je izgorela od sunca, ali to je nije sprečilo da nastavi da uživa u svakom trenutku.

- "Izgorela si kao rak", "Baš si izgorela, treba namazati jogurtom", "Au, al' si izgorela", "Ne izlazi tako po suncu"... - glasili su samo neki od komentara.

 

 

Njeni fanovi su oduševljeni njenim avanturama i raduju se novim objavama koje će pevačica podeliti sa njima. Naravno, nisu izostali ni "hejt" komentari, kojim su korisnici društvenih mreža poručivali mladoj Emi da je vreme da se obuče i pokaže nešto drugo, osim zadnjice.

Podsećanja radi, Radujko je priznala da njeni roditelji podržavaju njene provokativne spotove u kojima je često skoro naga, ali kako tvrdi još uvek nije prešla granicu.

- Gledaju sve, naravno da postoji granica. Mislim da je do sada nisam prešla, niti ću, tako da nema loše reakcije roditelja, njima je skroz okej - govorila je za Alo! Ema Radujko. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading