ŠTA OVO RADI EMA RADUJKO? Urnišu je zbog provokativnog ponašanja, scena sa nastupa preplavila internet!

Autor:

Zabava

01.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči uprte u mladu pevačicu!

ŠTA OVO RADI EMA RADUJKO? Urnišu je zbog provokativnog ponašanja, scena sa nastupa preplavila internet!

Foto: Instagram.com

Mlada pevačica Ema Radujko nastupila je ovog vikenda u Hrvatskoj pred publikom koja je bila očarana njenim nastupom. Na svom Instagram profilu Ema je podelila video na storiju, koji je sve ostavio bez teksta. Uz to, Ema je tokom nastupa nosila naočare za sunce, ali publici to nije smetalo, jer su ipak sve oči bile uprte u njeno telo. 

Interesantno je da je Ema privukla pretežno mušku publiku na svom nastupu. Iako je poznata po tome da ne pridaje značaja komentarima na društvenim mrežama koji kritikuju njeno slobodnije ponašanje na sceni, Ema je uspela da zadrži pažnju svoje publike tokom celog nastupa.

Republika

Foto: instagram.com

Ema Radujko se poliva vodom na nastupu

Tokom nastupa, Ema je pokazala neverovatnu energiju i talent, uvijajući se i tverkujući pred publikom. Njeno izazovno odevanje, koje je pokušala da prilagodi situaciji, nije uspelo da sakrije njeno bujno poprsje, ali to nije umanjilo njenu karizmu i harizmu na sceni. Iako je oduševila fanove svojim izgledom, bila je i dosta njih koji su ovaj snimak podelili i negativno je komentarisali, jer smatraju da takvo ponašanje nije prikladno za jednu žensku osobu, pogotovo njenih godina. 

Republika

Foto: instagram.com

Ema Radujko nastup u Hrvatskoj

Podsećanja radi, Radujko je priznala da njeni roditelji podržavaju njene provokativne spotove u kojima je često skoro naga, ali kako tvrdi još uvek nije prešla granicu.

- Gledaju sve, naravno da postoji granica. Mislim da je do sada nisam prešla, niti ću, tako da nema loše reakcije roditelja, njima je skroz okej - govorila je za Alo! Ema Radujko. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading