PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNIČKOG STOMAKA: Ema Radujko podelila radosne vesti, fanovi pali u trans!

Autor:

Zabava

06.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko je izazvala opštu pometnju novom objavom na Instagramu.

PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNIČKOG STOMAKA: Ema Radujko podelila radosne vesti, fanovi pali u trans!

Foto: Radio S3

Ema Radujko

Pevačica Ema Radujko jako je aktivna na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz svog privatnog života. Zbog atraktivnih izdanja u kojima se slika i provokativnim kombinacijama često se susreće sa negativnim komentarima i žestokim osudama. 

Ona je šokirala sve poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram, kad je podelila snimak, na kom mazi svoj stomak, koji je izgledao baš kao kod trudnice, zbog čega su mnogi krenuli da spekulišu da je mlada pevačica u drugom stanju. 

To nije prvi put da Ema namerno pozira u ovakvom izdanju, već je to učinila i u teretani, pa dodala emotikon trudnice, čime je izazvala totalnu pometnju na društvenim mrežama.

- Šta da vam kaže kul mama? - napisala je Ema Radujko.

 

Podsećamo, Ema je ranije bila u vezi sa fudbaler iz reprezentacije Srbije, Urošem Račićem, a iako se nedavno spekulisalo o njihovom pomirenju, izgleda da su to samo bile pretpostavke fanova koje nisu bile tačke. 

Podsetimo, Ema Radujko je nedavno progovorila o odnosu sa bivšim dečkom fudbalerom Urošem Račićem:

- Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest. Ništa se nije dogodilo, nismo ni u kakvoj svađi, jednostavno smo se samo rastali - nasmejala se Ema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading