NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE VISOKA EMA RADUJKO: Za njenim telom svi lude, važi za pravu BOMBU!

Autor:

Zabava

21.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a ovaj podatak mnogi ne znaju o njoj!

NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE VISOKA EMA RADUJKO: Za njenim telom svi lude, važi za pravu BOMBU!

Foto: Republika

Mlada pevačica Ema Radujko je postala izuzetno popularna zahvaljujući svojim provokativnim spotovima i redovnim treninzima koje redovno deli na društvenim mrežama. Rođena je 20. juna 2004. godine u Bosni i Hercegovini, a svoju popularnost je stekla na platformi Tik Tok pre nego što je krenula da niže uspehe u muzičkoj karijeri.

Njen prvi singl "Top" izazvao je dosta kontroverzi zbog provokativnog spota u kojem je bila skoro gola, i to sa svega 16 godina. Ovaj potez je izazvao negativne komentare, ali je istovremeno obezbedio Emi vizit kartu za uspešnu karijeru, što je navelo mladu pevačicu da nastavi da gradi svoj identitet i stil u muzici.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Ema Radujko

Mnogi nisu bili svesni koliko je zapravo visoka Ema Radujko, koja često deli fotografije i video snimke svojih treninga na kojima vežba. Ema je visoka 162 centimetra, što može iznenaditi mnoge koji su je do sada posmatrali samo kroz objave na društvenim mrežama i spotove.

Ema je postala zanimljiva mlađoj populaciji, a često je upoređuju sa Teodorom Džehverović, iako imaju istu menadžerku. Ovo rivalstvo je dodatno začinjeno kada je Teodora izjavila da nije očekivala takav javni istup Emine karijere i da ju je u početku Ema kopirala i bila njen fan.

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

Emu Radujko karakteriše hrabrost u izražavanju svoje umetnosti i stvaranju prepoznatljivog stila, a njena visina od 162 centimetra sada dodatno obogaćuje sliku o ovoj mladoj i talentovanoj pevačici. Njen rad i kontroverze oko njenog prvog singla doprinose njenoj sve većoj popularnosti među mlađom publikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading