MENADŽERKA SANDRA SKRESALA KRILA EMI RADUJKO: Hitno se oglasila nakon prozivki na račun Teodore Džehverović!

Autor:

Zabava

02.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se nakon drame svojih pulenki!

MENADŽERKA SANDRA SKRESALA KRILA EMI RADUJKO: Hitno se oglasila nakon prozivki na račun Teodore Džehverović!

Foto: ATA Images

Mladu pevačicu Emu Radujko su na početku karijere poredili sa njenom starijom koleginicom Teodorom Džehverović, kako zbog fizičkog izgleda, tako i zbog provokativnog oblačenja. Njih dve imaju i istu menadžerku, a Emi je na početku prijalo poređenje sa Teom, ali ne i optužbe da je kopira.

Međutim, danas je situacija drugačija. Svi bruje o Eminom intervjuu u kom je čak i potkačila svoju koleginicu. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović i Ema Radujko

Po pitanju te situacije hitno se oglasila njihova zajednička menadžerka Sandra i otkrila kako ona gleda na dramu o kojoj ovih dana svi pričaju. 

- Prvo na šta bih se osvrnula je da Teodora i Ema nisu isti tim, jedino što ih vezuje je da obe sarađuju sa mnom. Ali svaka ima zasebno svoju karijeru. I izgradnja iste je bila drugačija. Smatram da se Ema nije lepo izrazila i da nije lepo objasnila šta zaista misli. Koliko ja znam, ona mnogo poštuje Teodoru i njenu karijeru, kao i njen razvojni put - počinje priču Sandra.

 

 

Teodora je uvek bila uzor i njoj i mnogim drugim mladim devojkama, jer je postigla mnogo svojim radom, harizmom, talentom. Takođe je uvek bila i trendseter, tako da su mnoge mlade devojke u nekom trenutku želele da liče na Teodoru. Da se oblače isto, poziraju isto, šminka, frizura itd., jer su videle da sve što Teodora radi je vrlo uspešno i primećeno. Nema razloga da između njih postoji netrpeljivost, pogotovo jer je Teodora podržala Emu od samog početka, između ostalog i upoznala je sa mnom i time joj dala priliku da ostvari svoje snove, zbog čega verujem da je Ema jako zahvalna... Tako da je sve ovo očigledno jedan nesporazum, tj. nije lepo objasnila šta zaista misli.

 

 

Estetske korekcije koje su pomenute i na šta je negde kasnije u komentarima stavljen akcenat su kod Teodore bile minimalne i to što je ona uradila na sebi je u današnje vreme normalno i uradila je svaka druga devojka. Što se tiče takmičenja i rijalitija, to je takođe pozitivna stvar u Teodorinom slučaju, jer je u oba formata pokazala svoj talenat i kvalitete kroz koje je stekla mnogobrojne fanove i osvojila srca publike koji su uz nju verno u svakoj situaciji - zaključila je za Pink.rs menadžerka Sandra.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading