KUĆNI SNIMAK EME RADUJKO PROCURIO IZ TELEFONA: Nakon raskida sa Urošem Račićem, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Eme Radujko izazvao totalni haos!

KUĆNI SNIMAK EME RADUJKO PROCURIO IZ TELEFONA: Nakon raskida sa Urošem Račićem, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Poznata pevačica Ema Radujko ponovo je uzburkala društvene mreže svojim najnovijim postom na Instagram storiju. Na snimku koji je objavila, Ema pozira iz kreveta u izazovnoj kratkoj majici, što je izazvalo lavinu komentara i reakcija među njenim pratiocima.

Njeni fanovi su odmah počeli da komentarišu ovaj provokativni snimak, a mnogi su pohvalili Emu zbog samopouzdanja i hrabrosti da pokaže svoju senzualnu stranu. Međutim, bilo je i onih koji su kritikovali ovakav potez pevačice, tvrdeći da je previše provokativna i da bi trebalo da vodi računa o svom ugledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ema Radujko je poznata po tome što se ne ustručava da pokaže svoju autentičnost i slobodu izražavanja, te je ovaj snimak samo još jedan u nizu primera njenog nekonvencionalnog pristupa javnom nastupu. Ona je više puta isticala važnost samopouzdanja i prihvatanja svoje individualnosti, te je ovo samo još jedan korak u ostvarivanju te misije.

Iako Ema nije direktno odgovorila na sve komentare, ona je putem svog Instagram profila istakla da je zahvalna na podršci svojih fanova i da je srećna što može da bude svoja i iskaže sebe onako kako želi, bez obzira na tuđe kritike.

 

 

 

Podsetimo, Ema Radujko je nedavno progovorila o odnosu sa bivšim dečkom fudbalerom Urošem Račićem:

- Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest. Ništa se nije dogodilo, nismo ni u kakvoj svađi, jednostavno smo se samo rastali - nasmejala se Ema.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading