OVO JE MAJKA EME RADUJKO: Pojavila se JEDINA SLIKA iz detinjstva, pevačicin život isplivao na videlo! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o roditeljima Eme Radujko!

OVO JE MAJKA EME RADUJKO: Pojavila se JEDINA SLIKA iz detinjstva, pevačicin život isplivao na videlo! (FOTO)

Foto: Radio S3

Ema Radujko

Pevačica i influenserka Ema Radujko poznata je po provokativnim scenama kako u spotovima, tako i na fotografijama koje skoro svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. 

Foto: Smedia

Ema Radujko

 

Međutim, ona do sada još uvek nikada nije pokazala roditelje, za koje tvrdi da je podržavaju u njenom poslu. U jednom intervjuu za Republiku Ema je progovorila o podršci roditelja, pa je istakla da su oni navikli na njena izdanja. 

No, vrlo često na društvenim mrežama se mogu videti njene provokativne fotografije, koje imaju brojne komentare da je tek napunila 18. godina, a da je i ranije promovisala fotografije za odrasle. 

- Rođena sam 20. juna 2004. godine, u horoskopu sam blizanac, a u podznaku ribe. Slobodna sam trenutno, trenutno se bavim teretanom i muzikom. Životni moto... Ima ih mnogo, ali neka bude: "Ne treba mi ljubav, meni treba karijera" - ističe mlada pevačica, te istakla da se ne stidi svojih grešaka koje je pravila u prošlosti:

 

 

Jedna fotografija koju je Ema objavila na Instagramu izaziva misteriju, budući da se na njoj pojavljuje ženska osoba za koju se ne zna da li je pevačicina mama. 

- Prvo na šta bih se osvrnula je da Teodora i Ema nisu isti tim, jedino što ih vezuje je da obe sarađuju sa mnom. Ali svaka ima zasebno svoju karijeru. I izgradnja iste je bila drugačija. Smatram da se Ema nije lepo izrazila i da nije lepo objasnila šta zaista misli. Koliko ja znam, ona mnogo poštuje Teodoru i njenu karijeru, kao i njen razvojni put - počinje priču Sandra.

- Teodora je uvek bila uzor i njoj i mnogim drugim mladim devojkama, jer je postigla mnogo svojim radom, harizmom, talentom. Takođe je uvek bila i trendseter, tako da su mnoge mlade devojke u nekom trenutku želele da liče na Teodoru. Da se oblače isto, poziraju isto, šminka, frizura itd., jer su videle da sve što Teodora radi je vrlo uspešno i primećeno. Nema razloga da između njih postoji netrpeljivost, pogotovo jer je Teodora podržala Emu od samog početka, između ostalog i upoznala je sa mnom i time joj dala priliku da ostvari svoje snove, zbog čega verujem da je Ema jako zahvalna... Tako da je sve ovo očigledno jedan nesporazum, tj. nije lepo objasnila šta zaista misli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading