TEODORA DŽEHVEROVIĆ OBRISALA POD EMOM RADUJKO: Ovo joj nije trebalo, čeka se reakcija zajedničke MENADŽERKE SANDRE!

Autor:

Zabava

23.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez Teodore Džehverović izazvao totalnu pometnju!

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OBRISALA POD EMOM RADUJKO: Ovo joj nije trebalo, čeka se reakcija zajedničke MENADŽERKE SANDRE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel

Sukob između Teodore Džehverović i Eme Radujko, koji je kulminirao nakon indirektnih prozivki u jednom podkastu, i dalje privlači pažnju javnosti. Teodora je oštro odgovorila na javni istup Eme, ističući da ju je u početku kopirala i bila njen fan. Sada je Ema uzvratila udarac, nagovestivši da će uskoro izneti svoju stranu priče. Čini se da sukob ne jenjava, uprkos tome što obe pevačice imaju istu menadžerku, Sandru Sašu.

Društvene mreže ne prestaju da bruje o sukobu između ove dve pevačice, izazivajući začuđenje kod mnogih zbog njihove javne netrpeljivosti, s obzirom da imaju isti tim koji stoji iza obe. Mnogi prate svaki korak ove "hladne ratnice" na estradi, što dodatno podgreva interesovanje za ovaj sukob na javnoj sceni.

Republika

Foto: ATA images

Teodora Džehverović i Ema Radujko

 

- Nismo zakopale ratne sekire. Reći ću ja uskoro šta imam da kažem, ali neka je, neka ona priča šta ona hoće i njenu priču. Nismo se srele, imam nastupe , a verovatno i ona radi. Sanda ništa nije rekla mi smo u poslu - bila je iskrena Ema za domaći medij. 

Teodora, po svemu sudeći, nije spremna da oprosti mlađoj koleginici, pa je otišla i korak dalje, te je otpratila Emu sa Instagrama, kako bi joj jasno stavila do znanja da više nije zainteresovana ni za kakvu komunikaciju. S druge strane, Ema to nije učinila, već je nastavila da prati Teodoru putem društvenih mreža.

 

Reakcije javnosti na ovaj sukob su raznovrsne. Mnogi fanovi su iznenađeni i razočarani što su njihove omiljene pevačice u konfliktu, dok drugi uživaju u dramatičnom obrtu događaja. Ovaj sukob između Teodore Džehverović i Eme Radujko definitivno je tema koja intrigira mnoge, a ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading