TEODORA DŽEHVEROVIĆ KRIJE TRUDNOĆU? Pojavio se ŠOK snimak, pevačica se ODALA jednim detaljem!

Autor:

Zabava

10.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ponovo šokirala javnost!

TEODORA DŽEHVEROVIĆ KRIJE TRUDNOĆU? Pojavio se ŠOK snimak, pevačica se ODALA jednim detaljem!

Foto: printscreen/RTV PINK

Popularna pevačica Teodora Džehverović sve je iznenadila promenom frizure kojom se odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se samo nizali.

Naime, Teodora je odlučila da promeni svoj izgled, tako da je njena prepoznatljiva plava boja zamenjena toplijim nijansama braon boje, a sada je zavodljiva brineta.

Ona je objavila video snimak na svom Instagram profilu pozirajući ispred ogledala, te njena transformacija sigurno nije prošla neprimećeno među fanovima.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora DŽehverović Instagram

 

– Ko se to fabao? – napisala je pevačica, a mnogi su pomislili da je najavila trudnoću, zbog položaja ruke na stomaku.

Podsetimo, Teodora je nedavno javno progovorila o svojim silikonima kada je odgovarala na pitanja pratilaca kada je jednu devojku zanimalo kakvo joj je iskustvo sa ugradnjom implanata u grudi. Pored toga, Teodora je otvorila i temu oko njenih estetskih i plastičnih operacija vrlo otvoreno, te je odgovorila na pitanje šta je sve promenila na sebi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora DŽehverović Instagram

 

- Da li si imala estetske korekcije? - glasilo je pitanje.

- Ja sam uvek otvoreno pričala o tome šta sam sve radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. godine sam operisala grudi i usne radila poslednji put pre dve godine - počela je Teodora i dodala:

- Ja priznajem da sam se mnogo promenila do sad. Ali prosto mislim da je kod svakog taj neki proces razvoja drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i slično. Ko veruje, veruje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading