DŽEHVA POKAZALA OŽILJKE NA TELU NAKON OPERACIJE: Pevačica se oporavlja izvan Srbije!

Autor:

Zabava

17.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora pozirala u mini bikiniju, jedan detalj svima privukao pažnju!

DŽEHVA POKAZALA OŽILJKE NA TELU NAKON OPERACIJE: Pevačica se oporavlja izvan Srbije!

Foto: printscreen/RTV PINK

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz težak period kada joj je pukla cista na jajniku, što je rezultiralo hitnom operacijom baš na Badnji dan. Nakon što se povukla iz javnosti kako bi se oporavila, mnoge je iznenadila objavama sa odmora, na kojima je hrabro pokazala ožiljke od nedavne operacije.

Iako je nedavno prošla kroz tešku operaciju, Teodora se odlučila na odmor sa bratom i snajkom, gde je uspela da se opusti i napuni pozitivnom energijom. Fotografije sa odmora u bikiniju izazvale su pažnju javnosti, ali ono što je dodatno privuklo pažnju jesu vidljivi flasteri na njenom telu - jedan na stomaku ispod pupka, dok su drugi bili u predelu jajnika.


Otvoreno pokazujući ožiljke od operacije, Teodora je poslala snažnu poruku o prihvatanju sopstvenog tela i procesa ozdravljenja. Njen hrabar potez privukao je brojne reakcije podrške i divljenja, dok je istovremeno podsetila ljude koliko je važno brinuti o svom zdravlju i biti hrabar u suočavanju sa izazovima.

Teodora Džehverović, svojom otvorenošću i hrabrošću, postala je inspiracija mnogima koji prolaze kroz slične izazove. Njen primer hrabrosti i snage u borbi sa zdravstvenim problemima predstavlja podsetnik da ožiljci nisu sramota, već simbol borbe i preživljavanja. Njena poruka ohrabrenja i podrške sigurno će dopreti do mnogih koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading