DŽEHVA POSLE OPERACIJE KAO NOVA: Vrelim izdanjem zapalila mreže, malo fali da joj SEVNU GOLE GRUDI!

Autor:

Zabava

16.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo oduševila pratioce!

DŽEHVA POSLE OPERACIJE KAO NOVA: Vrelim izdanjem zapalila mreže, malo fali da joj SEVNU GOLE GRUDI!

Foto: Instagram.com

Mlada pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz tešku operaciju zbog puknute ciste na jajniku, koja se desila na Badnji dan. Nakon hitne operacije, Teodora je odlučila da se povuče iz javnosti, obustavi sve planirane nastupe i posveti se potpunom oporavku. Ona je neko vreme provela isključivo u svom domu, gde se posvetila sebi i svom zdravlju.

Nedavno se Teodora oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je obradovala svoje pratioce vrelim izdanjem. Pozirajući u uskoj suknji i topu, Teodora je pokazala samopouzdanje i snagu, ističući svoju ženstvenost. Iako su komentari bili brojni, Teodora je odlučila da se fokusira na pozitivne poruke podrške koje je dobila od svojih fanova.


Odluka mlade pevačice da se povuče iz medija nakon operacije pokazuje njenu posvećenost sopstvenom zdravlju. Teodora je svesna važnosti pravilnog oporavka i odlučna je da se vrati na scenu tek kada bude potpuno spremna. Ona je trenutno na putovanju, sa kojeg je kačila klipove sa snajkom Andrianom i sestričinom Doroteom. Njihov zajednički sadržaj raznežio je Teodorine brojne pratioce, ali i prekinuo glasine kako Teodora ne viđa svoju sestričinu.  

Teodora je istakla da joj podrška fanova mnogo znači u ovom periodu oporavka i da je zahvalna na svim lepim željama koje joj šalju. Njeni fanovi su pokazali veliko razumevanje i empatiju, pružajući joj podršku kroz teške trenutke.

Teodora Džehverović se nalazi u fazi oporavka, fokusirana na svoje zdravlje i dobrobit. Njen povratak na društvene mreže pokazuje njenu snagu i pozitivan stav, dok njeni fanovi nastavljaju da pružaju podršku i ljubav. Teodora je primer kako se sa izazovima može nositi hrabro i odlučno, i kako je važno brinuti o sebi u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading