DŽEHVI UGROŽENO ZDRAVLJE: Otkazala reprizu Nove godine, pa se HITNO OGLASILA!

Autor:

Zabava

01.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović obratila se svojim pratiocima putem društvenih mreža!

DŽEHVI UGROŽENO ZDRAVLJE: Otkazala reprizu Nove godine, pa se HITNO OGLASILA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih među mlađom populacijom, a svojim aktivnim učešćem na društvenim mrežama često otkriva deliće svog života sa fanovima.

Međutim, iako su njeni fanovi da ona uglavnom deli vruće slike, odgovara im na pitanja i kači snimke iz teretane ili klupa, danas nije imala lepe vesti. 

Naime, Teodora je svoje pratioce obavestila da joj je zdravlje jako ugroženo, zbog čega mora da otkaže nastup koji je večeras bio planiran. Ona se izvinila svima što neće nastupati za reprizu Nove godine, pa objasnila da je situacija ozbiljna i da je odluka bila neophodna. 

- Dragi moji ljudi, prvo da vas obavestim da je nastup za večeras otkazan. Na moju veliku žalost ja nisam sposobna da dođem jer mi zdravstveno stanje ne ide na bolje. Stvarno nisam očekivala da ću baš za Novu godinu ovako da budem loše i dala sam sve od sebe da budem bolje, ali ne ide. Ja se najiskrenije nadam da me razumete svim srcem, jer mi je mnogo krivo. Izvinjavam se klubu, vama koji ste planirali da dođete, mojoj ekipi koja takođe zbog mene ispašta - glasila je Teodorina objava na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: instagram

Teodora Džehverović saopštenje o otkazanom nastupu

- Srećna Nova godina dragi moji! Neka vam svima vama ovo bude najlepša godina u životu, kao i svaka naredna. Čuvajte se. Voli vas vaša Džehvica mnogo - dodala je Teodora u sledećoj objavi uz emotikone srca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading