ĐORĐE ĐOKOVIĆ I SAŠKA SE SELE IZ SRBIJE: Otkriveni svi detalji NOVE LOKACIJE njihove porodične kuće!

Autor:

Zabava

01.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Veselinov i Đorđe Đoković otkrili zbog čega se ne vraćaju u Srbiju!

ĐORĐE ĐOKOVIĆ I SAŠKA SE SELE IZ SRBIJE: Otkriveni svi detalji NOVE LOKACIJE njihove porodične kuće!

Foto: M.M./ATAImages

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Saška i Đorđe Đoković nedavno su započeli novi život u Dubaiju, gde planiraju da provedu sve praznike. Otkrili su kako im se dopada život u Emiratima, ali i kako planiraju da provedu praznike u toplini porodičnog doma sa sinom Aleksandrom.

Đorđe je istakao da je trenutni period života i poslovni zadaci usmerili njihovu pažnju ka Dubaiju te da su oduševljeni zbog toga. Saška je otkrila da su se odlučili na ovaj korak zbog njenog avanturističkog duha i sklonosti promenama, dok je Đorđe potvrdio da je Dubai omiljeni grad njih oboje.

Republika

Foto: Instagram.com

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

- Praznici su uvek najlepši deo godine kada se okrenemo porodici i najbližima, i uvek donesu puno radosti i emocija. Praznike planiramo da provedemo sa našim sinom, u toplini našeg doma - rekao je Đorđe.

Iako ističu da će se uvek vraćati u Srbiju jer je to njihov dom, trenutno nemaju planove za skori povratak. Jedino što im je u perspektivi je proslava Aleksandrove prvog rođendana u martu, dok Božić planiraju da provedu sa porodicom.

Republika

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov Instagram

 

- Nemamo u planu da dođemo u skorije vreme u Srbiju, jedino što u perspektivi imamo je da ćemo proslaviti Aleksandrov 1. rođendan u martu. Božić planiramo da provedemo u sklopu naše porodice - rekla je ona za 24sedam.

Đorđe je otkrio da je roditeljstvo otkrilo mnoge strahove i traume koje su preživljavali tokom života, ali da je njihov izazov da nauče iz svega toga i prenesu detetu samo najbolje, te da mu pruže srećan i kvalitetan život.

Kako vidimo, Đokovići su odlučili da započnu novi život u Dubaiju, gde planiraju da provedu praznike i gde su se već snašli. Iako ističu svoju ljubav prema Srbiji, trenutno nemaju planove za povratak, osim za proslavu sinovljevog rođendana. Roditeljstvo im predstavlja izazov, ali su odlučni da pruže svom sinu najbolje moguće uslove za srećan život.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading