MILICA MILŠA SE RAZGOLITILA ZA DOČEK NOVE GODINE: Napustila sa mužem Srbiju, pa objavila privatni snimak!

Autor:

Zabava

01.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Milša i Žarko Jokanović napustili Srbiju za doček Nove godine!

MILICA MILŠA SE RAZGOLITILA ZA DOČEK NOVE GODINE: Napustila sa mužem Srbiju, pa objavila privatni snimak!

Foto: Instagram.com

Popularni par, Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović, odlučili su da za doček Nove godine napuste svoju svakodnevicu i proslave praznike na drugom kontinentu. Njihov izbor je bio Singapur, tačnije ostrvo Sentosa, gde su odlučili da uživaju u luksuzu i ekskluzivnim doživljajima.

Doček Nove godine za ovaj poznati par nije bio običan - oni su ga proveli plivajući u bazenu na krovu luksuznog hotela u kome su odseli. Milica je oduševljeno podelila trenutke sa svojim pratiocima na Instagramu, pokazujući kako su ušli u najluđu noć sa stilom, okruženi spektakularnim pogledom na Singapur.

 


Nakon dočeka Nove godine, Milica je svojim pratiocima pokazala i kako izgleda njen prvi dan Nove godine na ostrvu Sentosa, najjužnijoj tački Azije. Objavila je snimak dok se kupa u moru, sa osmehom koji nije skidala s lica, ističući nezaboravno iskustvo koje su doživeli na egzotičnoj destinaciji.

 

 


Ovaj par već godinama unazad pokazuje ljubav prema putovanjima i uživanju u luksuzu, a njihova poslednja avantura u Aziji definitivno je privukla pažnju javnosti. Njihove objave na društvenim mrežama pružile su fanovima uvid u ekskluzivno putovanje i podstakle mnoge da sanjaju o sličnim doživljajima.

Milica Milša i Žarko Jovanović su doček Nove godine proveli na spektakularan način, uživajući u luksuzu i egzotici Singapura. Njihove objave na društvenim mrežama oduševile su fanove i pružile im uvid u nezaboravno putovanje na drugi kontinent. Ovaj par definitivno zna kako da uživa u životu i pruži inspiraciju svojim pratiocima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading