OVO JE ZAKOPANA TAJNA MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA: Otkrili ISTINU o njihovom BRAKU - "OVO ĆE SVE IZNENADITI"

Autor: O.B./G.D.

Zabava

27.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović otvorili su dušu o njihovom odnosu.

OVO JE ZAKOPANA TAJNA MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA: Otkrili ISTINU o njihovom BRAKU - "OVO ĆE SVE IZNENADITI"

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Milša i Žarko Jokanović

Glumački bračni par, Milica Milša i Žarko Jokanović pojavili su se večeras na snimanju poslednje klapne serije ,,Zakopane tajne", a tom prilikom pred našim kamerama ispričali su sve detalji o sezoni, koja čeka vernu publiku ove serije. 

Naime, Milica ne krije da postoje mnoge iznenađujuće scene, koje će publiku ostaviti bez daha, a pored toga otkrila je i da će se na kraju sezone zapravo otkopati tajne o kojima mnogi slute i nagađuju. 

Pored toga, Milica i Žarko progovorili su o njihovom braku i odnosu i otkrili u čemu je zapravo njihova tajna. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Milša

 

- Jako smo zadovoljni, publika obožava serija, zatrpani smo pitanjima zašto i kada će početi sledeća sezona. Mi smo snimili 202 epizoda, Žarko je prevazišao sam sebe. Jako emotivne, lepe, iznenađujuće epizode, gde se tajne konačno otkriju na kraju, mislim da ćete uživati. Mi ćemo za to vreme, dok vi uvižate, raditi na nečem novom - govori Milica Milša i dodaje:

- Mene su pitali, ja sam rekla da ne znam, volim da pročitam i da se iznenadim šta će se desiti, ovako mi je najlepše da budem iznenađenja. Evo naša, ekipa predivna je tu! Kad je serija u pitanju, on je zaista ne prevaziđen, cela ekipa, glumci, jako su zadovoljni, žele i vole da čitaju kao najlepšu belestriku, on zaista piše najgledanijeg serije. Tajna je zapravo u Žarku, mi tu samo malo pomažemo. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumci iz serije ,,Zakopane tajne"

 

- Milica je jako objektivna, profesionalac, iskusna je, volim da čujem i vidim njene reakcije, i onda mi to bude reper... Ona je surovi profesionalac! - govori Žarko o Milici kao glumici. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saja

28.12.2023 18:50

Od ovog prevaranta me ništa ne znenadjuje.