NAŠA GLUMICA PROGOVORILA O SUPRUGU, OTKRILA NAJVEĆU INTIMU: Prvi put priznala šta se desilo kada je objavila da je UDATA! (VIDEO)

Autor: O.B./G.D.

Zabava

27.12.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Ćosić otvorila dušu za naš portal!

Portal Republika večeras se našao na licu mesta na poslednjoj klapni serije ,,Zakopane tajne". Tom prilikom sreli smo glumicu Marinu Ćosić, koja je otvorila dušu pred našim kamerama. 

Odmah na početku razgovora Marina je otkrila da ne zna kako da se nosi sa lepim komentarima, da nije navikla na njih, a potom se dotakla i njenog braka. Marina je otkrila da joj momci ne pišu na društvenim mrežama, naročito od trenutka kada je objavila da je u srećnom braku sa svojim voljenim izabranikom. 

Foto: ATA Images

Marina Ćosić

 

- Meni je jako neprijatno, nisam očekivala ovakvo pitanje, hvala, to je jako lepo, poradiću na tome da to prihvatim u narednom periodu. Susrećem se sa takvim komentarima, ali ja sam dečak u duši. Kad čujem ,,najlepša", shvatim da sam žensko i sve što se izgovara, lepo je za ženu posebno za glumicu, ali meni je neprijatno i ne znam kako da reagujem. Od supruga očekujem, redovno dobijam. Mislim da su momci na Instagramu, kada sam objavila da sam verena i udata, shvatili su da nemaju šta da traže na mom Instagramu, a od supruga svaki dan i više puta dnevno dobijam.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marina Ćosić

 

Potom se Marina dotakla i njene uloge u seriji ,,Zakopane tajne" i da li joj se život promenio:

- Moram da kažem da sam ja u jednom momentu, kada sam bila trudna, dok je bila pandemija, ja sam izašla iz svih voda glumačkih. Prepoznavali su me kao Sofiju, ali sada vidim da im je drago kada me vide uživo, da nisam Vera, nego da sam uvek nasmejana, devojka devojka, a ne onako kako je prikazano. Nekako vidim u ljudima iskricu u očima kao da sam zabavna i nasmejana i otvorena za ljude... 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading