KUP DOBIJA NOVOG VLASNIKA! Crveno-beli IZBACILI Partizan!

Autor:

Sport

27.12.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Partizan i u revanšu polufinala Kupa Srbije rezultatom 3:2, izborivši plasman u finale ovog takmičenja.

KUP DOBIJA NOVOG VLASNIKA! Crveno-beli IZBACILI Partizan!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Vojvodina

Identičnim rezultatom kao u prvoj utakmici u Beogradu, Vojvodina je slavila pred svojim navijačima i na taj način samo potvrdila ulazak u borbu za trofej.

Partizan je dostojno parirao "lalama", čak je u jednom trenutku bio blizu podviga, pošto su u setovima vodili rezultatom 2:1, ali je domaćin dodao gas i naneo crno-belima i drugi poraz u ovom dvomeču.

Izgledalo je posle prvog seta da su Novosađani spremni da posao završe mnogo ranije, nego što se na kraju desilo. Dobili su uvodni deo igre sa 25:16, da bi potom usledio preokret kluba iz Humske koji je naredna dva rešio u svoju korist rezultatom 25:23 i 25:20.

Foto: Starsport

odbojkaši Vojvodine

U četvrtom setu, Vojvodina je bila konstantno u vođstvu. Crno-beli nisu odustajali, ali na kraju je set pripao domaćinu 25:23, pa je odlučivao "zlatni set". Partizan je poveo 5:3 i 7:5. Međutim, Voša je preokrenula i na kraju slavila 15:13 za plasman u novo finale kupa.

U pobedničkom sastavu fenomenalan je bio Luka Stanković sa 24 poena, dok je Lazar Bajandić zabeležio 17 poena.

Što se tiče Partizana, najefikasniji bio je Luka Tadić sa 26 poena, dok je Milija Mrdak zabeležio sedam manje.

Inače, drugi finalista je Mladi Radnik, Požarevljani su na poen količnik eliminisali kragujevački Radnički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading