IVICA DAČIĆ NAPRAVIO GALA ŽURKU: Organizovao mezimici PUNOLETSTVO, a među zvanicama su OVA velika imena!

Autor:

Zabava

27.12.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Dačić svojoj mezimici Andrei Dačić napravio je gala žurku povodom punoletstva.

IVICA DAČIĆ NAPRAVIO GALA ŽURKU: Organizovao mezimici PUNOLETSTVO, a među zvanicama su OVA velika imena!

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras je u jednom beogradskom restoranu održana proslava punoletstva Andree Dačić, ćerke poznatog političara Ivice Dačića.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivica Dačić proslavio ćerki Andrei punoletstvo

 

Na proslavi su se okupile brojne poznate ličnosti, među kojima su se prvi pojavili Luka Dačić sa svojom devojkom, poznatom pevačicom Milicom Jokić. Njih dvoje su ispozirali pred ulaskom u salu, dodatno podgrejavajući atmosferu večeri.

Nakon njih su stigli političar Branko Ružić sa sinom, ministar Đorđe Milićević sa suprugom i ćerkom, kao i političar Aleksandar Antić. Uz njih se na proslavi pojavio i Marko Milošević, unuk Slobodana Miloševića, koji je došao sa svojom majkom Milicom Gajić.

Na samom ulazu u restoran, goste je dočekala prelepa cvetna dekoracija, dok je na tabli bilo istaknuto ime slavljenice - "Andrea 18." Porodica Dačić se u jednom trenutku našla ispred objektiva fotoreportera, pozirajući sa osmehom na licu.

Među zvanicama se pojavila i Slavica Đukić Dejanović, dodatno doprinoseći glamuru večeri.


Ivica Dačić je prošle godine podelio sa javnošću trenutak kada mu je ćerka posetila radno mesto u Narodnoj skupštini, ističući koliko mu znači podrška najstidljivije članice porodice. Takođe, u intervjuu je otkrio da je njegova supruga preuzela ulogu strogog roditelja, dok je on svoju strogoću često koristio na poslu. Istakao je važnost porodičnih trenutaka provedenih u dobroj atmosferi, naglašavajući da su vrednosti koje su preneli deci proistekle iz poštovanja prema svakome u kući.

Ovaj događaj je još jednom pokazao kako političari i javne ličnosti, pored brojnih obaveza, pronalaze vreme da se posvete svojim porodicama i proslave važne životne događaje zajedno sa njima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading