DŽEHVA UHVAĆENA KAKO BODRI DEČKA: Pokušala da se sakrije, kamere je usnimile na košarkaškim tribinama! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pojavila na utakmici Matica Rebeca!

DŽEHVA UHVAĆENA KAKO BODRI DEČKA: Pokušala da se sakrije, kamere je usnimile na košarkaškim tribinama! (FOTO)

Foto: instagram.com/maticrebec

Nakon raskida dvogodišnje veze sa Ninom Čelebićem, popularna pevačica Teodora Džehverović je unela radost u svoj ljubavni život, započevši romansu sa košarkašem Maticom Rebecom. Njihova veza je postala predmet interesovanja javnosti, a nakon dugo spekulacija, Teodorina majka Gordana je potvrdila njihovu srećnu vezu, ističući da je Matic "dobar momak".

Teodora Džehverović je večeras je bila viđena kako bodri svog izabranika s tribina na utakmici ABA lige između Igokee i FMP. Ovaj gest javno je pokazao koliko je Teodora posvećena svom partneru, te je svojim prisustvom na tribinama pokazala podršku koju pruža Maticu u njegovoj sportskoj karijeri.


U opuštenom izdanju, Teodora je nosila tesnu crnu majicu i široke farmerke, uz kačket koji je skrivao njen izraz lica. Uz nju je bio i njen prijatelj Milan Bošković, a njihovo prisustvo na tribinama privuklo je pažnju mnogobrojnih obožavalaca i medija.

Teodora Džehverović i Matic Rebec nastavljaju da intrigiraju javnost svojom romansom, a njihova ljubavna priča i javna podrška koju pružaju jedno drugom ostaju predmet interesovanja mnogih.

Inače, Teodora se nakon duže pauze oglasila nedavno za medije, kako bi prokomentarisala prozivke koje je dobila od mlae koleginice Eme Radujko. 

Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan - počinje priču Teodora.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović i Ema Radujko

Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje "da li mene imitira" spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom - jasna je Teodora, koja Emi, posle svega, ništa loše ne želi.

Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu - poručila je Teodora Džehverović za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading