REMI U GORNJEM MILANOVCU: Arambašić "sa kreča" i mladi Milojević po jednom tresli mreže!

Autor:

Sport

06.03.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodom mogu biti zadovoljniji gosti.

REMI U GORNJEM MILANOVCU: Arambašić "sa kreča" i mladi Milojević po jednom tresli mreže!

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

U okviru 23. kola Prve lige Srbije ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca ugostila je sastav OFK Vršca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12. pozicije, dok su gosti sa sedam bodova više bili na deobi šestog mesta u ligi.

Republika

Meč u Gornjem Milanovcu na tribinama okupio je oko 150 navijača, ekipa Metalca od starta proleća osvojila je samo jedan bod, dok su gosti zabeležili četiri. Treba napomenuti i da domaćin u uvodna dva meča nastavka sezone nije uspeo da zatrese mrežu rivala.

Na isteku 23. minuta sudija Milenković pokazao je na belu tačku u korist domaćina, siguran "sa kreča" bio je Savo Arambašić, koji ove sezone igra u Gornjem Milanovcu kao pozajmljeni fudbaler Novog Pazara, 1:0.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

Detalj sa utakmice

Radost domaćih igrača i navijača trajal je do 35. minuta kada je mladi Miloš Milivojević vratio utakmicu u egal, 1:1, to je ujedno bio i rezultat prvog dela meča.

Promena na startu drugog poluvremena nije bilo, ravnopravna igra, uglavnom na sredini terena nije rezultirala nekim opasnijim prilikama pred golovima na obe strane.

Izmenama su treneri pokušali da prevagnu utakmicu na strani svog kluba, ali ukupno osam rezervista na obe strane, nisu uspeli da promene rezultat na semaforu.

Metalac (Gornji Milanovac) - OFK Vršac 1:1 (1:1)

Metalac: Premović, Jovičić, Bačkulja, Mirić (od 70' Aleksić), Ilić (od 70' Damnjanović), Abah, Bulatović (od 59' Tomović), Maksimović (od 79' Milošević), Žakula, Mijailović, Arambašić

OFK Vršac: Nović, Milojević (od 76' Čejić), Todorović (od 81' Ivić), Lazevski, Silva, Diouf, Tomić, Žunić, Kilibarda (od 90' Glavinić), Perović, Terzić (od 90' Lainović) 

Ovaj remi "slađi je" gostima iz Vršca, koji nastavljaju da jačaju svoj bodovni saldo i sa gostovanja su uspeli da se vrate neporaženi. Domaćina može da raduje pogodak, prvi ovog proleća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading